Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. Bize danışın...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA
• En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti • SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları • Emeklilik Hesaplama • Hizmetimiz Ücretlidir.
SSK ve Bağ-kur Sorularınız İçin Yazın: 

18 Kasım 2012 Pazar

Obama'dan İsrail'in işine gelen açıklama - ÖLEN BEBEKLERDEN HABERİ YOK MU?

Obama: "İsrail'in kendini korumaya hakkı var"Obama: "İsrail'in kendini korumaya hakkı var"

ABD Başkanı Barack Obama, İsrail’in Gazze Şeridi’nden atılan füzelere karşı kendini koruma hakkının bulunduğunu söyledi.


Asya gezisi çerçevesinde geldiği Tayland’ın başkenti Bangkok’da Tayland Başbakanı Yinluck Şinavatra ile ortak basın toplantısı düzenleyen Obama, Gazze’deki gelişmeleri değerlendirdi.

Gazze’deki ihtilafı çözmeye yönelik her girişimin ”öncelikle İsrail topraklarına füze atılmamasından” geçtiğini belirten Obama, ”Dünyada hiçbir ülke kendi halkının üzerine füze yağmasına tahammül göstermez. İsrail’in, Gazze Şeridi’ndeki militanlarca atılan füzelere karşı kendini korumaya hakkı vardır” dedi.

Obama 3 günlük Asya gezisi çerçevesinde Tayland’ın ardından Myanmar ve Kamboçya’ya gidecek. MİLLİYET

Etiketler: haber, ABD, füze, Asya, Gazze, İsrail, Myanmar, Tayland, Kamboçya, Gazze Şeridi, Barack Obama,

Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. İletişim İçin Yazın: emeklilikuzman@gmail.com