Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. Bize danışın...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA
• En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti • SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları • Emeklilik Hesaplama • Hizmetimiz Ücretlidir.
SSK ve Bağ-kur Sorularınız İçin Yazın: 

11 Ekim 2012 Perşembe

Suriye indirilen uçakla ilgili Türkiye'ye ne yapacağını açıkladı - ŞAKA GİBİ!

Suriye: "Türkiye'yi şikayet edeceğiz"


Suriye Sivil Havacılık Kurumu Başkanı, Türkiye'nin indirdiği Suriye uçağıyla ilgili Rus basınına konuştu, "Türkiye sivil havacılık kurallarını çiğnedi, şikayet hakkımızı kullanacağız" dedi.


Geyda Abdüllatif, Türkiye'yi Uluslararası Sivil Havacılık Kurumu ve insan hakları örgütlerine şikayet edecekleri tehdidinde bulundu, "Türkiye'den uçağın taşıdığı kargonun detaylandırılması konusunda hiçbir talep almadık. Alsaydık buna yanıt verirdik" dedi. Abdüllatif, uçakta askeri amaçlı yük bulunmadığını söyledi. Yolcuların uzun süre uçakta bekletilmesini "insani değil" sözleriyle tanımladı.
Esenboğa Havaalanı’na indirilen Suriye yolcu uçağıyla ilgili olarak Şam’dan ilk tepki geldi.

Suriye Sivil Havacılık Direktörü Ceyda Abdüllatif, Türkiye’nin uluslararası sivil havacılık kurallarını ihlal ettiğini öne sürdü.

Rus RT Televizyonu’na konuşan Abdüllatif, uçaktaki yolcuların çoğunun yaşlı, kadın ve çocuklar olduğunu belirterek, “Bu insanlar beş saat 25 dakika uçakta bekledi. Bu davranış insani normlara uymuyor” dedi.

Olayı Uluslararası Sivil Havacılık Örgütü’ne ve diğer havacılık kuruluşlarına şikayet edeceklerini ifade eden Suriyeli yetkili, uçakta sadece siviller ve onlara ait bagajlar bulunduğunu iddia etti.

Etiketler: haber, suriye, saat, Suriye, sadece, Türkiye, insanlar, Türkiye'yi, Türkiye'nin, İnsan Hakları,

MİLLİYET

Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. İletişim İçin Yazın: emeklilikuzman@gmail.com