Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. Bize danışın...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA
• En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti • SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları • Emeklilik Hesaplama • Hizmetimiz Ücretlidir.
SSK ve Bağ-kur Sorularınız İçin Yazın: 

1 Ekim 2012 Pazartesi

220 katlı dünyanın en uzun binası - İnanılmaz Gökdelen

220 katlı bina 4 ayda bitecek!


220 katlı bina 4 ayda bitecek!

Çin’in Hunan eyaleti dünyanın en uzun binasına ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.


220 katlı bina 837.8 metre uzunluğunda olacak. Zhang Yue tarafından tasarlanan gökdelenin yapımına gelecek kasım ayında başlanacak. Sadece 4 ayda inşa edilecek binanın gelecek yıl Mart ayında bitmesi planlanıyor.

Bittiğinde dünyanın en uzun binası rekorunu elde edecek olan gökdelen aynı anda 30 bin 400 kişiyi barındırabilecek. Gökdelende bir alışveriş merkezi ile birkaç otel bulunacağı da belirtiliyor. Gökdeleni inşa edecek olan Broad Sustainable Building adlı firma daha önce de 30 katlı bir binayı 15 günde tamamlamıştı.

Dünyanın şu an en yüksek binası olan Burj Halife'nin inşaası Eylül 2004'te başlamış, 4 Ocak 2010 tarihinde açılışmıştı. Burj Halife, 160 katlı ve 828 metre yüksekliğinde.

DIŞ HABERLER SERVİSİ - MİLLİYET

Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. İletişim İçin Yazın: emeklilikuzman@gmail.com