Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. Bize danışın...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA
• En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti • SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları • Emeklilik Hesaplama • Hizmetimiz Ücretlidir.
SSK ve Bağ-kur Sorularınız İçin Yazın: 

20 Eylül 2012 Perşembe

Yüzde yüz penaltıydı!



‘Umut’un pozisyonu yüzde 100 penaltı’

ALMAN Kicker dergisi tarafından 2011 yılında Bundesliga’nın en kötü hakemi seçilen Wolfgang Stark maçın hemen başında vermediği penaltı ile maçın kaderini değiştirdi.


Şampiyonlar ligi H Grubu ilk maçında temsilcimiz Galatasaray, Old Trafford'da Manchester United'a 1-0 yenilirken oynadığı harika futbolla ve direkten dönen toplarla geceye damgasını vurdu.

Michael Carrick'in 7. dakikada attığı golden sonra beraberlik için bastıran Galatasaray'da golden birkaç dakika sonra Umut Bulut, Nemanja Vidic'in müdahalesiyle Manchester United ceza sahası içerisinde yerde kalmış ancak hakem Wolfgang Stark oyunu devam ettirmişti.

Karşılaşmanın bitiminden sonra açıklamalarda bulunan Manchester United'ın kaptanı Vidic, "Umut'u düşürdüğüm pozisyonun penaltı olduğunu düşünüyorum. Ama hakemin bunu görmesi çok zordu. Genel olarak maçı hak eden taraf bizdik" ifadelerini kullanarak ilginç bir itirafta bulundu.
Sun: Penaltı verilmedi
The Sun Gazetesi, M.United yenilgisi sonrası “G.Saray çok şanssızdı. Hakem, Evans ve Vidic’in pozisyonlarında penaltı kararı vermedi. Kaçan goller de Manchester’e korku yaşattı” yorumunu yaptı.
Eski hakemler 'penaltı' dedi
2. dakikada Umut’un ceza sahası içinde Vidic tarafından indirildiği pozisyonda devam derken, eski hakemler penaltı konusunda birleşti:
AHMET ÇAKAR: Yüzde yüz penaltı ya, yuh!
METİN TOKAT: Umut’un pozisyonu penaltı.
MUSTAFA ÇULCU: Wolfgang Stark, daha ilk dakikada Umut’a yapılan penaltıyı ve sarı kartı atladı. Yazık.

MİLLİYET

Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. İletişim İçin Yazın: emeklilikuzman@gmail.com