Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. Bize danışın...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA
• En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti • SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları • Emeklilik Hesaplama • Hizmetimiz Ücretlidir.
SSK ve Bağ-kur Sorularınız İçin Yazın: 

24 Eylül 2012 Pazartesi

Fenerbahçe - Trabzonspor karşılaşmasına sayılı saatler kala Kuyt ile Krasic kadro dışı!



Kuyt ve Krasic kadroda yok


Fenerbahçe'de Trabzonspor karşılaşmasına sayılı saatler kala, sakatlıkları bulunan Kuyt ve Krasic kadroya alınmadı.


Sarı Lacivertli ekipte, Trabzonspor ile oynanacak dev randevuya saatler kala flaş bir gelişme yaşandı. Yıldız futbolcular Kuyt ile Krasic kadroya alınmadı.

Fenerbahçe'de Trabzonspor karşılaşmasına sayılı saatler kala, sakatlıkları bulunan Kuyt ve Krasic kadroya alınmadı.

Fenerbahçe'de Trabzonspor ile oynanacak karşılaşma öncesi en çok merak edilen konu Kuyt ile Krasic'in kadroya alınıp alınmayacağıydı. İki futbolcunun da durumunun iyi olduğu ancak maça çıkmaya hazır olmadıkları için kadroya alınmadıkları öğrenildi.
Muhtemel 11'ler şöyle:
Fenerbahçe: Volkan, Gökhan, Egemen, Yobo, Hasan Ali, Mehmet Topuz, Mehmet Topal, Meireles, Caner, Alex ve Sow.
Trabzonspor: Onur, Serkan, Mustafa, Bamba, Emerson, Barış, Zokora, Sapara, Yasin, Olcan ve Halil.
109. maç
Fenerbahçe ile Trabzonspor, bugün yapacakları maçla birlikte 109. kez karşı karşıya gelecek. İki takım arasındaki 38 yıllık rekabette, sarı-lacivertliler 42 galibiyet alırken, bordo-mavililer 37 kez kazandı.
Taraflar 29 maçta eşitliği bozamadı. Fenerbahçe’nin toplam 133 golüne, Trabzonspor 126 golle cevap verdi. İki ekip lig tarihinde ise 78 kez karşı karşıya geldi. Lig maçlarında Fenerbahçe 32, Trabzonspor 22 galibiyet alırken, 24 karşılaşmada eşitlik bozulmadı.

Skorer Özel - MİLLİYET

Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. İletişim İçin Yazın: emeklilikuzman@gmail.com