Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. Bize danışın...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA
• En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti • SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları • Emeklilik Hesaplama • Hizmetimiz Ücretlidir.
SSK ve Bağ-kur Sorularınız İçin Yazın: 

22 Temmuz 2012 Pazar

Erken emekli olmak için askerlik borçlanması yapmalı mıyım?


55 yaşınızı dolduracağınız tarihte emekli olabilirsiniz

Soru: 21 Eylül 1971 doğumluyum. Sigorta başlangıcım 17 Şubat 1997 tarihi olup bu güne kadar aralıksız özel bankada çalışmaktayım. 1992 de askerliğimi 540 gün olarak tamamladım. Emekli olmam için askerliği saydırmam gerekir mi? Ne zaman emekli olabilirim?

Mehdi ALTINAR
Cevap: Askerlik sürenizin 450 gününü borçlanmanız halinde, sigorta başlangıç tarihiniz 450 gün geri gider ve emekli olmak için; 25 yıl sigortalılık süresi, 5750 gün prim ödeme ve 55 yaş şartlarına tabi olursunuz. Prim ödemeniz yeterli olduğundan 55 yaşınızı dolduracağınız 21 Eylül 2026 tarihinde emekli olabilirisiniz.

Ekrem SARISU - POSTA

Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. İletişim İçin Yazın: emeklilikuzman@gmail.com