Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. Bize danışın...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA
• En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti • SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları • Emeklilik Hesaplama • Hizmetimiz Ücretlidir.
SSK ve Bağ-kur Sorularınız İçin Yazın: 

4 Nisan 2012 Çarşamba

Almanya'da çalışan sigortalılar ile yanlarında oturan aile bireyleri geçici olarak tatil için Türkiye'ye geldiklerinde kendilerine ne şekilde sağlık yardımı verilmektedir?

Almanya'da çalışan sigortalılar ile yanlarında oturan aile bireyleri, geçici olarak (gezme, tatil vb.) Türkiye'ye geldiklerinde kendilerine ne şekilde sağlık yardımı verilmektedir?

● Almanya’da çalışan sigortalılar ve yanlarında sürekli olarak oturan aile bireyleri, ülkemizde hastalık ve analık yardımlarından ÜCRETSİZ olarak yararlanırlar.
● Yardımlar Türkiye’deki Sosyal Güvenlik Kurumunca Sağlık Bakanlığı sağlık tesisleri ile kurumla anlaşma yapmış diğer sağlık tesislerinde sağlanır.
ÖNEMLİ UYARI :
Türkiye’de sağlık yardımlarından yararlanabilmek için Türkiye’ye gelmeden önce, mutlaka alman hastalık kasasına sağlık yardımlarına hak kazanma belgesi düzenletiniz. Bunlar işçi ve aile bireyleri için T/A 11 formüleridir.


Kaynak: SGK Türkiye ile Almanya arasındaki Sosyal Güvenlik Sözleşmesinin vatandaşlarımıza sağladığı diğer hakları okumak için tıklayınız

Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. İletişim İçin Yazın: emeklilikuzman@gmail.com