Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. Bize danışın...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA
• En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti • SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları • Emeklilik Hesaplama • Hizmetimiz Ücretlidir.
SSK ve Bağ-kur Sorularınız İçin Yazın: 

1 Şubat 2012 Çarşamba

Prim günü dolu olanların doğum borçlanması hk.

Sadece prime ihtiyacı olan doğum borçlanması yapsın

> İsmi Mahfuz

10.11.1967 doğumlu bayanım. Bir çocuk annesiyim. Kaç günüm var, Doğum Borçlanması yapabilir miyim, ne zaman emekli olurum?


CEVAP: 16.11.1989 tarihli Sigorta girişiniz ve toplam 6.541 gününüz var. 20 yıl, 46 yaş ve 5.375 günle emekli olabilirsiniz. 20 yılınız ve gününüz dolmuş. 46 yaşınızın dolduğu 10.11.2013 tarihinde, emeklilik müracaatı yapabilirsiniz. Çocuğun doğum tarihini yazmadığınız için, Doğum Borçlanması hakkında bir yorum yapamıyoruz. Ama gününüz yeterli olduğu için borçlanmaya zaten ihtiyacınız yoktur. Doğum Borçlanması ilk işe giriş tarihini geri götürmüyor. Sadece borçlanılan süre kadar emeklilik gün toplamına ilave ediliyor. Erken emekli olmaya bir faydası olmuyor. Gününüz yeterli olduğu için borçlanmanıza gerek yoktur.

Lütfi Köksal - Şerif Akcan - Türkiye

Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. İletişim İçin Yazın: emeklilikuzman@gmail.com