Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. Bize danışın...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA
• En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti • SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları • Emeklilik Hesaplama • Hizmetimiz Ücretlidir.
SSK ve Bağ-kur Sorularınız İçin Yazın: 

24 Ekim 2011 Pazartesi

Kameralar inanılması güç bir hırsızlığı saniye saniye kaydetti - VİDEO

Hırsız penguen şaşkına çevirdi!
Hırsız penguenin yaptıklarını görenler gerçekten şaşkına döndü. Kutuplarda belgesel çekimi için kullanılan gizli kameralar, inanılması güç bir hırsızlığı da saniye saniye kaydetti. İşte o görüntüler!


İHLAS SON DAKİKA - BBC
Penguenlerin hemen herkesin çok sevdiği en sevimli kuşlardan birisi. Kuşların günlük yaşamını izleyebilmek için onların bulunduğu bölgelere gizli kameralar yerleştirilince göze çarpan ayrındı bakın ne oldu!

Hırsız penguenin yaptıklarını görenler gerçekten şaşkına döndü.Kutuplarda belgesel çekimi için kullanılan gizli kameralar, inanılmaz bir hırsızlığı gözler önüne serdi.

İşte bu kameralardan birisine yakalanan hırsız penguen, izleyen herkesi kahkahaya boğdu. Dişi bir penguen, yumurtlamadan önce kendisine bir yuva hazırlamaya başladı.Bölgeyi dolaşıp tek tek taş toplayan bu penguen, getirdiği taşları yuvasına bırakıp yenisini almaya gitti. Yapmaya çalıştığı yuvanın hemen yanında duran hırsız penguen, diğer penguenin taşı bırakıp sırtını dönmesiyle birlikte yuvadan bir taş alıp kendi yuvasına götürdü. Her seferinde bir taş getiren penguen, getirdiği taşları yerinde göremeyince hırsız pengueni suçüstü yakaladı.

Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. İletişim İçin Yazın: emeklilikuzman@gmail.com