Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. Bize danışın...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA
• En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti • SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları • Emeklilik Hesaplama • Hizmetimiz Ücretlidir.
SSK ve Bağ-kur Sorularınız İçin Yazın: 

28 Eylül 2011 Çarşamba

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarına uygulanan Schengen vizesi tüm boyutlarıyla değerlendirilecek

AB ile Schengen'i görüşecek
         
Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, Avrupa Parlamentosunda temaslarda bulunmak üzere Strasbourg'a geldi.


İHLAS SON DAKİKA - Bakan Bağış, Avrupa Komisyonu'nun içişlerinden sorumlu üyesi Cecilia Malmström'ün de katılımıyla Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarına uygulanan Schengen vizesi konusunda Avrupa Parlamentosunda yarın düzenlenecek özel oturuma katılacak.

Avrupa Parlamentosu ile TBMM üyelerinden oluşan ve Türkiye ile AB arasındaki ilişkilerin siyasi organı olan Türkiye-AB Karma Parlamento Komisyonu'nun düzenleyeceği toplantıda, ''vize'' meselesi tüm boyutlarıyla değerlendirilecek.

Toplantıda, birçok ülkeye vize muafiyeti uygulamaya başlayan veya bu yönde görüşmeler yapan AB'nin, tam üyelik müzakerelerini sürdüren Türkiye ile vize muafiyetine yönelik süreci başlatmaktan dahi imtina etmesinin yanlışlığına dikkat çekilecek.

Bağış, ziyareti sırasında ayrıca Avrupa Komisyonunun Genişlemeden sorumlu üyesi Stefan Füle ve İçişlerinden sorumlu üyesi Cecilia Malmström'ün yanı sıra Avrupa Parlamentosunda temsil edilen siyasi grupların ve komisyonların başkan ve üyeleriyle de ikili görüşmelerde bulunacak. Kaynak: STARGAZETE

Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. İletişim İçin Yazın: emeklilikuzman@gmail.com