Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. Bize danışın...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA
• En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti • SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları • Emeklilik Hesaplama • Hizmetimiz Ücretlidir.
SSK ve Bağ-kur Sorularınız İçin Yazın: 

9 Nisan 2011 Cumartesi

Emeklilikte yaşa takılanlar ümidinizi kaybetmeyin

Emeklilikte yaşa takılanlar ümidinizi kaybetmeyin 

Ali bey, emeklilikte yaşa takılanlar olarak ilk eylemimizi Ankara’da yapmıştık, şimdi sizin desteğinizle ikinci eylemimizi 3 Nisan 2011 günü İzmir’de Gündoğdu meydanında yaptık. Aslında beş milyona yaklaşan emeklilik için gereken süre ve primi tamamlayıp, yaşı bekleyenler olarak ümitliyiz ama bazıları bu iş olmaz diye moralimizi bozuyor. Sizce seçime kadar sonuca ulaşır mıyız? İsmi Saklı 

Sayın okurum, ben de sizler gibi emeklilikte yaşı bekleyenlerdenim. 1999 yılında nasıl emeklilikte yaş kuralı getirilmişse aynı şekilde TBMM’den çıkacak bir karar ile de ortadan kaldırılabilir. Konuyla ilgili güzel bir fıkra var. Günlerden bir gün kurbağaların yarışı varmış. Hedef, çok yüksek bir kulenin tepesine çıkmakmış. Kurbağalar da arkadaşlarını seyretmek için toplanmışlar. Yarış başlamış. Gerçekte seyirciler arasında hiç biri yarışmacıların kulenin tepesine çıkacağına inanmıyormuş. Sadece şu sesler duyulabiliyormuş: 
"Zavallılar" 
"Hiçbir zaman başaramayacaklar!" 

Yarışmaya başlayan kurbağalar kulenin tepesine ulaşamayınca teker teker yarışı bırakmaya başlamışlar. içlerinden sadece bir tanesi inatla, yılmadan kuleye tırmanmaya çalışıyormuş. 

Seyirciler bağırıyorlarmış: 
"Zavallılar" Hiçbir zaman başaramayacaklar!... 

Sonunda bir tanesi hariç, diğer kurbağaların hepsinin ümitleri kırılmış yarışı bırakmışlar. Ama kalan son kurbağa büyük bir gayret ile mücadele ederek kulenin tepesine çıkmayı başarmış. 
Diğerleri hayret içinde bu işi nasıl başardığnı öğrenmek istemişler. 

Bir kurbağa ona yaklaşmış, sormuş bu işi nasıl başardını diye. O anda farkına varmışlar ki... Kuleye çıkan kurbağa sağırmış! 
Bu sebeple, olumsuz düşünen insanları duymayın, onlar kalbinizdeki ümitleri çalarlar! 

Ali TEZEL - Gazete Habertürk


--
www.emeklilikhaber.com tanıtım ve tavsiye mesajı:
 
Değerli arkadaşım;

Bu e-postayı size faydalı bir siteyi duyurmak için gönderiyorum.

Sigortalı çalışıyorsanız  yeni SGK haberlerini günlük olarak yayınlayan bir site var.

Düzenli olarak önemli gelişmeleri takip edebilirsiniz.

Ayrıca İş arkadaşlarınızın ve tanıdıklarınızın önemli SGK gelişmelerinden
haberdar olmalarını istiyorsanız onlara bu siteyi tavsiye ediniz.

Ziyaret İçin Tıkla www.emeklilikhaber.com
RSS Aboneliği http://feeds.feedburner.com/emeklilikhaber

SSK ve Bağ-kur Emeklilik Mail Grubuna Üye Olmak için

emeklilikhaber+subscribe@googlegroups.com adresine boş bir mesaj atın.

Önemli SGK gelişmelerinden haberiniz olsun.

 
Siteyi tavsiye etmek için bu e-maili olduğu gibi arkadaşlarınıza FW edebilirsiniz.

Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. İletişim İçin Yazın: emeklilikuzman@gmail.com