Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. Bize danışın...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA
• En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti • SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları • Emeklilik Hesaplama • Hizmetimiz Ücretlidir.
SSK ve Bağ-kur Sorularınız İçin Yazın: 

13 Nisan 2018 Cuma

İşten çıkartılırsam işsizlik maaşı alabilir miyim?

Son 120 gün kesintisiz prim ödeme şartını ihlal etmiyorsunuz


Soru: Çağrı merkezinde çalışırken işten ayrılıp başka bir işe girdim. Ama SSK’da gün kaybetmedim. Ayrıldığım gün hemen işe başladım. İki haftadan beri yeni işte çalışıyorum. İşten çıkarma olabilirmiş. İşten çıkartılırsam işsizlik maaşı alabilir miyim?
Hakan AVCI
Cevap: İşsizlik ödeneği almak için aranan şartlardan biride, son 120 gün kesintisiz prim ödemektir. İşten ayrılıp boşluk bırakmadan yeni işe başladığınızdan son 120 gün prim ödeme şartını sağlamaktasınız. Aranan diğer şartları da sağlamanız halinde, işsizlik ödeneği alabilirsiniz. 

Emeklilik ve çalışma hayatı hakkında daha fazla bilgi için tıklayın

Kaynak: Ekrem SARISU - POSTA

AŞAĞIDAKİ KONU BAŞLIKLARI İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:




Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. İletişim İçin Yazın: emeklilikuzman@gmail.com