Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. Bize danışın...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA
• En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti • SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları • Emeklilik Hesaplama • Hizmetimiz Ücretlidir.
SSK ve Bağ-kur Sorularınız İçin Yazın: 

13 Nisan 2018 Cuma

İsteğe bağlı prim ödemeye devam ediyorum en erken ne zaman emekli olabilirim?

25 Ağustos 2018’e kadar prim ödeyip 55 yaşı dolduracaksınız
Soru: 10 Ocak 1980 doğumluyum. 25 Ağustos 1998’den beri eksiksiz olarak Bağ-Kura isteğe bağlı prim ödedim. Halen de ödemeye devam ediyorum. En erken ne zaman emekli olabilirim? Hem prim ödemeye devam etmeye mecbur olduğum tarih ve süre, hem de yaş itibarıyla cevap verirseniz çok sevinirim.
Berfu DURAK ŞEN
Cevap: Emekli olmak için; 20 tam yıl(7200 gün) prim ödeme ve 55 yaş şartlarına tabisiniz. Prim ödemenizi aralıksız olarak 25 Ağustos 2018’e kadar sürdürerek priminizi 20 tam yıla tamamlamanız halinde, 55 yaşınızı dolduracağınız 10 Ocak 2035’de emekli olabilirsiniz.

Emeklilik ve çalışma hayatı hakkında daha fazla bilgi için tıklayın

Kaynak: Ekrem SARISU - POSTA

AŞAĞIDAKİ KONU BAŞLIKLARI İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:




Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. İletişim İçin Yazın: emeklilikuzman@gmail.com