Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. Bize danışın...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA
• En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti • SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları • Emeklilik Hesaplama • Hizmetimiz Ücretlidir.
SSK ve Bağ-kur Sorularınız İçin Yazın: 

13 Nisan 2018 Cuma

Askerlik yapmadım ne zaman hangi şartlarda emekli olabilirim?

Engelli hakkından yararlanmak için en az yüzde 40 rapor lazım

Soru: 6 Mayıs 1948 doğumluyum. İlk sigorta başlangıcım 24 Temmuz 2002 olup SSK'ya 7 ay prim ödedim. Bağ-Kur başlangıcın 10 Ocak 2011 olup, halen Bağ-kura prim ödemeye devam ediyorum. Askerlik yapmadım. Ne zaman hangi şartlarda emekli olabilirim?
Summanı AL
Cevap: Ara vermeden prim öderseniz, toplam priminizi 5400 güne tamamlayacağınız 10 Haziran 2025’de Bağ-Kurdan emekli olabilirsiniz. En az yüzde 40 oranında engelli raporu alabilirseniz, emekli olmak için: 18 yıl sigortalılık süresi, 4680 gün prim ödeme şartlarına tabi olursunuz. Ve toplam priminizi 4680 güne tamamlayacağınız tarihte emekli olabilirsiniz.( ara vermeden prim öderseniz 10 Haziran 2023’te)


Emeklilik ve çalışma hayatı hakkında daha fazla bilgi için tıklayın

Kaynak: Ekrem SARISU - POSTA

AŞAĞIDAKİ KONU BAŞLIKLARI İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:




Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. İletişim İçin Yazın: emeklilikuzman@gmail.com