Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. Bize danışın...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA
• En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti • SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları • Emeklilik Hesaplama • Hizmetimiz Ücretlidir.
SSK ve Bağ-kur Sorularınız İçin Yazın: 

15 Şubat 2012 Çarşamba

Emekli maaşımda herhangi bir azalma olur mu?

İşten ayrıldığınızda emekli aylığınızda azalma olmaz

Soru: Şu anda emekliyim ve emekli maaşım 2000 TL. Özel sektörde asgari ücretle çalışmaya başladım. Şu anki çalıştığım şirketten 2 ay sonra ayrılacağım. Ayrıldıktan sonra emekli maaşımda herhangi bir azalma olur mu?


Hayati KILIÇ

Cevap: Emekli aylığınızı kestirmeden ücretli çalıştığınızdan, çalıştığınız işyerinden aldığınız ücretten yüzde 7.5 oranında Sosyal Güvenlik Destek Primi kesilir. Emekli aylığından kesinti yapılmaz. İki ay sonra işinizden ayrıldığınızda da, emekli aylığından herhangi bir kesinti yapılmaz. Emekli aylığınızda azalma olmaz. Bugün kaç lira emekli aylığı alıyorsanız, işten ayrıldığınızda da aynı tutarda emekli aylığı alırsınız.

Ekrem SARISU - Posta

Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. İletişim İçin Yazın: emeklilikuzman@gmail.com