Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. Bize danışın...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA
• En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti • SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları • Emeklilik Hesaplama • Hizmetimiz Ücretlidir.
SSK ve Bağ-kur Sorularınız İçin Yazın: 

8 Aralık 2011 Perşembe

Özürlü hakkıyla emekli olmak için gereken şartlar hk.

Özürlü hakkıyla emekli olmanız için vergi indirim hakkı lazım

Soru: 1994 Bağ-Kur başlangıcım var. 2004 de SSK işe başladım. Şuan hale SSK lı olarak devam ediyorum. 10 Eylül 1967 doğumluyum. 100,12 iş göremezlik raporum var. Ne zaman emekli olabilirim? Bağ-Kura borcum da var. Borcumu ödesem emekli olabilir miyim?


Arif ÇETİN

Cevap: Bilgileriniz eksik olduğu için sorunuza net cevap veremiyoruz. Ancak; 2004 ten beri SSK’ya 1260 günden fazla prim ödemeniz varsa, vergi indirim hakkı almışsanız ve Bağ-Kur ile SSK primlerinizin toplamı en az 3840 günse, SSK’dan özürlülere tanınan haktan yararlanarak emekli olabilirsiniz.

Bağ-Kur ve SSK başlangıç tarihinizi( gün, ay, yıl olarak), Bağ-Kura ve SSK ya ödediğiniz prim gün sayısını, vergi indirim hakkı alıp almadığınızı ve özür derecenizi bildirmeniz halinde, sorunuza daha net cevap verebiliriz.

Ekrem SARISU - Posta

Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. İletişim İçin Yazın: emeklilikuzman@gmail.com