Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. Bize danışın...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA
• En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti • SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları • Emeklilik Hesaplama • Hizmetimiz Ücretlidir.
SSK ve Bağ-kur Sorularınız İçin Yazın: 

8 Aralık 2011 Perşembe

Eş ve babadan bağlanacak aylıklardan yüksek olanı tercih etme hk.

Eş ve babadan bağlanacak aylıklardan yüksek olanı tercih edebilirsiniz

Soru: Çiftçi bağ-kur emeklisi eşim 27 Kasım 2011 tarihinde vefat etti. Esnaf Bağ-Kur emeklisi babam, Nisan 2002 de vefat etti. Hem eşimden, hem de babamdan ayrı ayrı emekli maaşı alabilir miyim? Aydınlatırsanız sevinirim.

Güler AKINCI/AFYON


Cevap: Eşinizden dul, babanızdan yetim aylığını birlikte alamazsınız. Ancak, aylıklardan yüksek olanı tercih etme hakkınız var. Eşiniz ve babanızdan bağlanacak aylıklardan yüksek olanın bağlanmasını talep edin.

Ekrem SARISU - Posta

Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. İletişim İçin Yazın: emeklilikuzman@gmail.com