Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. Bize danışın...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA
• En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti • SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları • Emeklilik Hesaplama • Hizmetimiz Ücretlidir.
SSK ve Bağ-kur Sorularınız İçin Yazın: 

26 Aralık 2011 Pazartesi

10 Günü Borçlanarak 1 Yıl Erken Emeklilik hk.

Askerliğinizin 10 günü borçlanıp bir yıl erken emekli olabilirsiniz

Soru: 1964 doğumluyum. 1 Haziran 1988 tarihinden beri sigortalıyım. Bugüne kadar toplam 7180 gün prim ödemem var. 1984’te 18 ay askerlik yaptım. Askerlik borçlanmamı ödersem, ne zaman emekli olabilirim?

Şakir ÖVEÇ/TEKİRDAĞ

Cevap: Askerliğinizin tamamını borçlanmanıza gerek yok. 10 günü borçlanmanız halinde, sigorta başlangıç tarihiniz 10 gün geri gider ve emekli olmak için, 25 yıl sigortalılık süresi, 5375 gün prim ödeme ve 50 yaş şartlarına tabi olursunuz. Prim ödemeniz yeterli olduğundan, bundan sonra prim ödemeseniz de, 2014 de 50 yaşınızı dolduracağınız tarihte emekli olabilirsiniz.

Ekrem SARISU - Posta

Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. İletişim İçin Yazın: emeklilikuzman@gmail.com