Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. Bize danışın...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA
• En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti • SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları • Emeklilik Hesaplama • Hizmetimiz Ücretlidir.
SSK ve Bağ-kur Sorularınız İçin Yazın: 

26 Nisan 2011 Salı

30 Nisan 2008 itibariyle kaç yıldan fazla olan Bağ-Kur prim borçları silindi?

30 Nisan 2008 itibariyle 5 yıldan fazla olan Bağ-Kur prim borçları silindi


Soru: 1992 den 2000 yılına kadar Bağ-Kur sigortam vardı. 2000 de ayrıldım. Son 2.5 yılın primini ödedim. Ama başlangıç tarihinde 5.5  yıllık prim borcum var. Acaba bu borç silinmiş midir? Silinmediyse  ne yapabilirim?
Ömer FARUK AKICI/İSTANBUL
Cevap:
30 Nisan 2008 tarihi itibariyle 5 yıldan(60 aydan) Bağ-Kur prim borcu olanların sigortalılık süreleri durduruldu. Prim borçları da silindi. Verdiğiniz bilgilere göre 30 Nisan 2008 tarihi itibariyle 5 yıldan Fazla prim borcunuz olduğundan prim borcunuz silinmiştir.


Ulusal Basında Yazan Sosyal Güvenlik Uzmanları Tarafından Cevaplanmış Sorular İçin Tıklayınız  Ekrem SARISU - POSTA

Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. İletişim İçin Yazın: emeklilikuzman@gmail.com