Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. Bize danışın...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA
• En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti • SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları • Emeklilik Hesaplama • Hizmetimiz Ücretlidir.
SSK ve Bağ-kur Sorularınız İçin Yazın: 

27 Eylül 2012 Perşembe

Muhteşem denizi ve kumsallarıyla turizmcilerin turistlerin gözdesi

Side’de tatil başkadır!

Side’de tatil başkadır!

Antalya-Alanya yolunun 72. km’sinden güneye giderek ulaşılan Side, en önemli turizm merkezlerimizden biridir.


Muhteşem denizi kumsallarıyla turizmcilerin ve turistlerin gözdesi olan Side kazı alanları ve tarihi kalıntılarıyla da bilinir. 15.000 kişilik kapasiteye sahip tiyatro Roma döneminin tipik mimarisini yansıtır. Anıtsal girişin önünde küçük boyutta Diansos'un tapınağı yer alır. Roma dönemine ait en ünlü anıtlar ise Apollon ve Athena Tapınakları’dır.

Side Müzesi  de mutlaka görülmesi gereken yerler arasındadır. Müzede Hellenistik, Roma ve Bizans Devrinden; yazıtlar, silah kabartmaları, Roma Devrinden yapılmış Grek orijinallerinin kopyası olan heykeller, torsolar, lahitler, portreler, ostotekler, amphoralar, sunaklar, mezar stelleri, sütun başlıkları ve sütun kaideleri sergilenmektedir.

Side, Antalya Havaalanı’na 60 km. uzaklıktadır. İstanbul’dan otobüsle 800, Ankara’dan 600 km mesafededir. MİLLİYET

Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. İletişim İçin Yazın: emeklilikuzman@gmail.com