Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. Bize danışın...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA
• En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti • SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları • Emeklilik Hesaplama • Hizmetimiz Ücretlidir.
SSK ve Bağ-kur Sorularınız İçin Yazın: 

27 Eylül 2012 Perşembe

Fenerbahçe hakkında müthiş iddia


Guardiola'nın ismi bugünlerde Fenerbahçe ile anılıyor

Guardiola'nın ismi bugünlerde Fenerbahçe ile anılıyor


Fenerbahçe'de taraftarların bir bölümünün Marsilya ve Trabzonspor maçlarında istifasını istediği teknik direktör Aykut Kocaman'ın koltuğu sallanırken, İspanya'da müthiş bir iddia ortaya atıldı. Barcelona efsanesini yeniden hayata döndüren isim olan Guardiola, son günlerde Fenerbahçe ile anılmaya başlandı. Bu iddianın nedeni ise, Guardiola'nın menajeri Josep Maria Orobitg'in geçtiğimiz hafta sonu Barcelona'daki süper lüks Arts Hotel'de dört yabancı konuğu ağırlamasıydı. Medya bu olayın üzerine gitti ve Orobitg'in kimlerle buluştuğunu sordu. Orobitg önce görüşmenin özel işleriyle ilgili olduğunu söyledi ancak medya bu yanıttan tatmin olmadı ve konunun üzerine gitti.

Bunun üzerine İspanyol menajer "Konuklarım Türkiye'dendi" demek zorunda kaldı. Gazetecilerin, "Guardiola için mi görüştünüz" sorusu karşısında da menajer Orobitg "5-6 takım Pep'le ilgileniyor" demekle yetinirken tüm ısrarlara rağmen takım ismi vermedi. Bu sözlerden sonra İspanya'da Guardiola ve F.Bahçe adı birlikte anılmaya başlandı. Gelecek sezon Manchester United'ın başına geçeceği iddia edilen Guardiola'nın peşine Fenerbahçe'nin de düşmesi İspanyollar tarafından "sürpriz" olarak değerlendirildi. Dört sezon çalıştırdığı Barcelona ile başarıdan başarıya koşan 41 yaşındaki Guardiola ile ilgili iddiaların Fenerbahçe camiasında büyük heyecan uyandırması bekleniyor.

(sabah)

Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. İletişim İçin Yazın: emeklilikuzman@gmail.com