Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. Bize danışın...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA
• En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti • SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları • Emeklilik Hesaplama • Hizmetimiz Ücretlidir.
SSK ve Bağ-kur Sorularınız İçin Yazın: 

27 Eylül 2012 Perşembe

Kurtlar Vadisi Pusu'da bu akşam NELER olacak?


Kurtlar vadisi pusu bu akşam nefesleri kesecek. 


Cemal intikamı alındı

Memati suikastini Cemal'in yaptırdığını öğrenen polat, kandile giderek cemal'i öldürdü. Öldürmeden önce sorguya çektiğinde planı cemal yaptığını fakat işin içinde başka kişileri öğrenince polat zor durumda kaldı.Cemal, biz adamlarımızı zehirlemeyiz deyince bu işin arkasında daha güçlü kişilerin olduğu anlaşıldı.

Polat İhtiyarlar toplantısını bastı

İhtiyar üyelerinden bir kişi polat ile görüşmek istedi. Görüşme sırasında ihtiyar üyesi, teşkilatı arasında bir hain olduğunu söyledi ve bunu çözmesini istedi. Bunun için ilk önce ihtiyarlar heyetine girmen için seni aday göstereceğini söyledi. İhtiyarlar ilk toplantısına giderken tekerlikli sandalyeye bir tane takip cihazı takıp toplantı yerini polat alemdar öğrenmiş  kurtloldu. Fakat İhtiyarlar başkanı vekil bu durumdan hiç hoşnut olmadı ve polat alemdarı oradan kovdu. Hainin kim olduğunu polat anlamıştı.

KGT üyeleri toplanıyor

Polat, ihtiyarlar başkanı ölünce onun gizli dosyalarına ulaştı ve bu dosyanın için bir cd buldu. Bu cd 'yi çalıştırınca farklı ülkelerde KGT üyeleri toplanmak için parmaklarındaki sinyal vericiler çalıştı. Hepsi toplanmak üzere istanbul'a doğru yola çıktı. Bu kurtlar vadisi pusu'da son zamanların en güzel sahnesi oldu ve heyecan kattı.

Kurtlar vadisi pusu memati'nin eksikliğini farklı karekterler ve bir çok konu ile tamamlamaya çalışıyor. Yeni bölüm fragmanı şimdiden sabırsızlıkla bekleniyor.

Kaynak : http://www.haber3.com/kurtlar-vadisi-pusu-164.yeni-son-bolum-bolum-1529458h.htm#ixzz27gQjFOSW

Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. İletişim İçin Yazın: emeklilikuzman@gmail.com