Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. Bize danışın...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA
• En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti • SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları • Emeklilik Hesaplama • Hizmetimiz Ücretlidir.
SSK ve Bağ-kur Sorularınız İçin Yazın: 

29 Eylül 2012 Cumartesi

iPhone 5 hakkında yeni gelen şikayetler


iPhone 5'in kamerasında da sorun çıktı

iPhone 5 piyasaya çıktığından beri gelen şikayetlere, şimdi de kameradaki bu sorun eklendi!


iPhone 5'in kamerasının parlak ışıkta çekilen fotoğraflarda mor renkli bir hâle gösterdiği ortaya çıktı. Bütün iPhone 5'lerde olup olmadığı henüz bilinmeyen sorun, sadece güneş veya parlak bir ışık kaynağı görüntülendiğinde meydana geliyor.

Mor efektin oluşması için güneşin fotoğraf karesi içerisinde olması gerekmiyor. Buna yönelik bir örnek, Twitter'da bir kullanıcı tarafından yayınlanırken, bir başka kullanıcı ise mor efekti gösteren bir video kaydetmiş.

Apple destek hattını bu sorun için arayan bazı kullanıcılar, Apple'ın sorundan haberdar olduğunu ve çok sayıda kişinin bu konuda şikayette bulunduğunu söylediğini iddia ediyorlar.

Bazı kullanıcılara göre mor efekt, iPhone 5'in kamerasında kullanılan safir kristal lens koruyucusundan kaynaklanıyor. Sert bir madde olan safir, lensi çiziklerden koruyor. Ancak farklı renklere sahip safirler, bu tür bir efekte yol açmış olabilir.

Apple, iPhone 5'in alüminyum kasasının kolay çizilmesiyle ilgili bir soruna "her türlü alüminyum için bu tür çizikler normal" diyerek cevap vermişti. Dolayısıyla şirketin bu soruna da "kamerayı öyle tutmayın" gibi bir cevap vermesi, şaşırtıcı olmayacak.

Resimlerle: iPhone 5'den resimler ve fazlası

Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. İletişim İçin Yazın: emeklilikuzman@gmail.com