Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. Bize danışın...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA
• En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti • SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları • Emeklilik Hesaplama • Hizmetimiz Ücretlidir.
SSK ve Bağ-kur Sorularınız İçin Yazın: 

29 Eylül 2012 Cumartesi

Güneşli Express Residence özel fiyatlarla satışta

Güneşli Express 139 Bin Lira'dan Satışa Çıktı


Hayatın Ritmini Kontrol Edebileceğiniz Bir Yaşam “Güneşli Express Residence” Lansmana özel fiyatlarla satışta…


2002 yılından bu yana; Crown Residence, Crown Park, Crown Tower, Crown Plaza, Crown Deluxe ve Novatrium Residence gibi başarılı projeleriyle adını duyuran Babacan Yapı, şimdi de “İstanbul’un yeni Maslak ve yeni Büyükdere Caddesi” olarak anılan Güneşli’de yepyeni bir yaşam alanı sunmaya hazırlanıyor. Güneşli Express Residence, İstanbul’un hızlı ilerleyen yaşam akışı içinde kaybolmayıp, “hayatın ritmini elinde tutmak isteyenler” için tasarlanmış çok özel bir proje. Bu özel proje sadece lansmana özel %10 özel lansman indirimi ve 3 farklı ödeme alternatifi sunuyor.

Babacan Yapı’nın yeni projesi Güneşli Express Residence, 4.520 m2 alan üzerinde,  19 katlı kulede, 158 seçkin daireden oluşacak. Eylül 2012’de başlayıp, Aralık 2014 sonunda tamamlanması planlanan projenin öne çıkan özelliklerinden biri de lokasyon değeri.  Atatürk Havalimanı ve E-5 karayolunu TEM’e bağlayan ve son yıllarda yakın çevresindeki gelişmeler sonucunda “Prestij Yolu” olarak anılan Basın Ekspres Yolu’nun hemen yanı başında konumlandırılan Güneşli Express Residence, karayolu, havayolu ve Başakşehir - Kirazlı – Olimpiyatköy arasında hizmet verecek metro hattının da yakınında yer alıyor.

Güneşli Ekspres Residence’da toplam 158 daire ve 5 ticari ünite yer alacak. Projede 1+0 stüdyo, 1+1, 1,5+1 Garden, 2+1 ve 3+1 dubleks penthouse daire tipleri yer alacak. 1+0 daireler 139.000 TL’den, 1+1 daireler 184.750 TL’den, 1,5+1 Garden daireler 297.750 TL’den, 3+1 dubleks penthouse daireler ise; 658.000 TL den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu.
Daire metrekareleri ise şöyle;


“İlkemize sadık, emin adımlarla ilerliyoruz!”

Yeni projelerinin heyecanı içinde olan İbrahim Babacan ve Mehmet Babacan, Babacan Yapı olarak, Güneşli Express Residence projelerinde de diğer projelerinde olduğu gibi huzurlu, güvenli bir yaşam arayanların isteklerini yerine getirmek amacıyla yola çıktıklarının altını çizdi. İbrahim Babacan: “‘Sadece konutlar değil, yeni yaşamlar üretiyoruz!’ diyerek çıktığımız yolda Güneşli Express Residence bizim 10’uncu projemiz. Her projemizin kendine özgü bir çizgisi mevcut… Her projemizde görsellikte abartıya kaçmadan, temel olarak sağlamlığı, kullanılabilirliği baz alıyoruz. Güneşli Express Residence projemiz; lokasyon artısının yanı sıra hem de sahip olduğu özellikleriyle şehirden ayrışmayı becerebilen farklı bir proje. İlk günden bu yana "Dünyada bırakılacak en büyük eser, insana ve insanlığa hizmettir." ilkesi ile yola çıktık. Bu ilkeye sadık kalarak, emin adımlarla yepyeni projeler üretmek için de ayrıca güç topluyor, gerekli çalışmaları da yürütüyoruz.” dedi.

 “Özel bir dünya ve doğru yatırım için cezbedici proje”

Babacan Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Babacan, neden Güneşli’yi tercih ettiklerini ise şöyle açıkladı: “Bu bölgede, Güneşli ve Basın Ekspres Yolu çevresinde nitelikli konut projelerinin ve nitelikli ticari alan ve otellerin artmasıyla birlikte bölge “Yeni bir Maslak ve yeni bir Büyükdere Caddesi” olma yolunda hızla ilerliyor.  Biz de bu gelişmeyi çok öncesinden öngörmüş ve Güneşli Express Residence Projesini hayata geçirmeyi tasarlamıştık ve nihayet bölgenin gelişmesinde rol oynayacak projemizin çalışmalarına da başladık. Kendi adıma, lokasyon açısından çok avantajlı, kaliteli hizmetin sunulacağı ve residence mantığıyla inşaa edilecek Güneşli Express Residence projemizin, kendine özel bir dünya yaratma arayışında olanlar kadar doğru bir yatırım yapma isteğinde olanları da oldukça cezbedeceği inancındayım.”

%10 Lansman İndirimi ve 3 farklı ödeme alternatifi

Babacan Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Genel Müdür Mehmet Babacan Lansman kampanyası ile ilgili de şu bilgileri verdi. Güneşli Express Residence’ta sadece lansmana özel uygulayacağımız  “%10 Özel lansman indirimi” ve ayrıca lansman kampanyamız dâhilinde 3 farklı ödeme alternatifi sunuyoruz müşterilerimize;
İsteyen müşterimiz daire bedelinin %25’ini peşinat olarak ödeyip, kalan %75 tutarı banka kredisi ile 120 aya kadar ödeyebilecek.
İkinci kampanyamız ise; bankaya ödediği aylık taksit miktarlarını düşürmek isteyenlere özel. Bu kampanyamızla da daire bedelinin %25’ini peşinat olarak ödeyen müşterimize sonrasında 6 ayda bir 4 adet ara ödeme imkânı sunuyoruz, daire bedelinin %60’ını da banka kredisi yoluyla ödemek mümkün.

Üçüncü ve son kampanyamızı ise düşük peşinat ödeyerek daire sahibi olmak isteyenler için hazırladık. Buna göre, müşterimiz sadece daire bedelinin %5 ini peşinat olarak ödeyecek ve her 6 ayda bir toplamda 4 adet %5 ödeme yaparak peşinatını taksitlendirmiş olacak, peşinat dışında kalan tutar yine banka kredisi yoluyla finanse edilecek.


Belki de bu dünya, sizin gerçek dünyanız!
Güneşli Express Residence’ta açık yüzme havuzu, güneşlenme alanları, garden cafe, fitness club, vitamin bar, iç bahçe, sauna, Türk hamamı, dinlenme odası gibi sosyal aktivite alanları en modern halleriyle yer alacak. Residence’ın içerisinde yer alacak 5 adet ticari ünite ise; cafeden markete, kuaförden kuru temizlemeye tüm ihtiyaçları gidermek amacıyla hem daire sahiplerine, hem de bölge halkına hizmet verebilecek şekilde tasarlanacak.

Fore kazıklar üzerine Radye jenere sistem temel ve konvansiyonel kalıp ile yükselecek olan Güneşli Express Residence’ta güvenlik görevlileri eşliğinde 7/24 tek noktadan kontrollü giriş çıkış sağlanarak, kameralı güvenlik sistemleri ve yüksek güvenlik duvarlarıyla site sakinlerine güvenli ve huzurlu bir yaşam sunulacak. Otopark ise; araçların dış etkenlerden korunması amacıyla binanın altında ve kapalı olacak.

Babacan Yapı, ev sahibi olmak isteyenlere Güneşli Express Residence dairelerinde kullanılacak kat bahçeleri, teraslar, boydan boya geniş pencereler, 1+1 ve 2+1 dairelerde gizli tavan aydınlatmaları, ayrıca fırın, set üstü ocak ve davlumbazdan oluşan ankastre mutfak seti, mutfak ve banyo dolapları, 1. sınıf malzemeler, telefon alt yapısı, renkli görüntülü interkom sistemi ile hırsız alarmı, yangın alarmı ve asansörleri kata çağırma sistemi, proje genelinde uygulanacak uydu, Digitürk, fiber optik internet alt yapısıyla hem teknolojik hem de iç donanımlar açısından konforlu bir yaşam vaad ediyor…

MİLLİYET

Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. İletişim İçin Yazın: emeklilikuzman@gmail.com