Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. Bize danışın...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA
• En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti • SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları • Emeklilik Hesaplama • Hizmetimiz Ücretlidir.
SSK ve Bağ-kur Sorularınız İçin Yazın: 

29 Eylül 2012 Cumartesi

9 başarısız ürün!

Birbirinden acayip 9 başarısız ürün!

Hepsi büyük ümitlerle üretilen bu 9 "acayip" ürün, yere çakılmaktan kurtulamadı...


Teknoloji dünyasında yeni bir icatla ortaya çıkmak tam bir şans işi. iPad gibi inanılmaz bir yenilikle ortaya çıkıp dünyayı değiştirebilir veya kalem şeklinde bir telefon üretip eğlence konusu olabilirsiniz.

Kim bilir, belki de bu yüzden Apple, iPhone 5'in tasarımı üzerinde fazla değişiklik yapmak istemiyordur. Galerimizde her ne kadar yenilikçi, farklı bir fikir sunsa da başarıya ulaşamayan 9 teknolojik cihazı sizler için sıraladık. Bu cihazlar arasında garip pembe bir saatten, katlanmayan bir netbook'a kadar her şey var.

MİLLİYET

Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. İletişim İçin Yazın: emeklilikuzman@gmail.com