Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. Bize danışın...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA
• En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti • SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları • Emeklilik Hesaplama • Hizmetimiz Ücretlidir.
SSK ve Bağ-kur Sorularınız İçin Yazın: 

29 Eylül 2012 Cumartesi

AK Parti kongresine hangi 6 gazete alınmayacak?

AK Parti kongresine 6 gazete alınmayacakAK Parti kongresine 6 gazete alınmayacak


Ak Parti 4. Olagan Kongresi bazı gazete ve televizyon kanallarına yasaklandı. Edinilen bilgilere göre Cumhuriyet, Aydınlık, Sözcü, Gözcü, Evrensel, Birgün gazeteleri ile İMC Televizyonu Ankara Büroları’nın başvurularına rağmen kongreye alınmayacakları bildirildi.



Türkiye Gazeteciler Federasyonu (TGF) Genel Başkanı Atilla Sertel, yarın Ankara’da yapılacak AKP Kongresi’ne Cumhuriyet, Sözcü, Birgün, Evrensel, Yeniçağ ve Aydınlık’ın da aralarında bulunduğu bazı gazete ve televizyonların alınmamasını eleştirerek, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın “Şimdi ifade özgürlüğünün zirvede olduğu bir dönemden geçiyoruz” sözünü hatırlattı.

Türkiye Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı ve İzmir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Atilla Sertel yaptığı yazılı açıklamada, gazetecilerin kamu görevi gördüğünü hatırlatarak, şunları söyledi: “AKP'nin yarın Ankara’da yapılacak olan Genel Kurul toplantısına Cumhuriyet, Sözcü, Birgün, Aydınlık, Yeniçağ, Evrensel başta olmak üzere birçok gazete ve televizyona izleme yasağı konulduğu öğrenilmiştir. Bu uygulama demokrasi ve basın özgürlüğüyle çelişmektedir. Geçmişte Genelkurmay’ın akreditasyon uygulamalarını eleştirenlerin bugün aynı uygulama içine girmeleri düşündürücüdür. Gazeteciler kamuoyunun bilgilenmesi adına görev görüyor. Üstelik yapılan toplantı gizli bir toplantı da değil. Yarın yapılacak kongreye bazı gazete ve televizyonların alınmaması yurtiçi ve yurtdışında sıkça tartışılan ‘demokrasi’ ve ‘basın özgürlüğü’ne bir leke daha düşürecektir. Bu noktada Sayın Başbakan’ın geçtiğimiz günlerde Washington Post’a verdiği demeçte; ‘Şimdi ifade özgürlüğünün zirvede olduğu bir dönemden geçiyoruz’ sözünü hatırlatıyor, bu çağdışı uygulamadan vazgeçilmesini bekliyoruz.”

MİLLİYET

Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. İletişim İçin Yazın: emeklilikuzman@gmail.com