Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. Bize danışın...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA
• En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti • SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları • Emeklilik Hesaplama • Hizmetimiz Ücretlidir.
SSK ve Bağ-kur Sorularınız İçin Yazın: 

29 Eylül 2012 Cumartesi

Home Aves daire fiyatları

Kavi Yapı Tapu Zammını Müşterilerine Ödetmiyor!

Ekim sonuna kadar Kavi Yapı tapu harçlarına gelen zammı karşılama kararı aldı.


Gectiğimiz günlerde tapu harçlarına gelen zamdan Kavi Yapı müşterileri etkilenmeyecek.
Ekim sonuna kadar Kavi Yapı tapu harçlarına gelen zammı karşılama kararı aldı.

Kavi Yapı’nın İstanbul’un hızla gelişen bölgesi Güneşli’de inşaatına devam ettiği, Türkiye’nin ilk kuş temalı projesi olan Home Aves’te, sözleşme ve konut kredisi kullanımı ile beraber hemen tapu verilebiliyor.

Home Aves hakkında tüm detaylar için tıklayın!

 Kavi Yapı, 30 yıllık Gürbaşlar Grup güvencesiyle bölgede satış sonrasında hemen tapu verebilen nadir inşaat firmalarindan birisi olma özelliğini taşıyor.

6,200 m2 arsa üzerinde 2 blok ve 191 daire olarak inşa edilen Home Aves, gerek Atatürk Havalimani’na, E5 ve TEM akslarına yakın lokasyona sahip olması, gerekse birçok farklı yaşam alanını projede bulundurmasından dolayı yoğun bir ilgi görüyor.
 Studyo,1+1,2+1 ve 3+1 dairelerden oluşan Home Aves’te ayrıca yaz kış kullanılabilen yarı olimpik yüzme havuzu, fitness salonu, sauna, fin hamamı, kat bahçeleri, barbekü terasları, hobi bahçeleri, meyve bahçeleri, basketbol sahasi ve projeye ismini veren Garden Aves bulunuyor.

Home Aves hakkında fiyatlar, sosyal olanaklar, ulaşım ve tüm detaylar burada!

Home Aves’te daire fiyatları ise şu şekilde;

1+0 stüdyo daireler 112.000 TL’den,
1+1 daireler  161.000 TL’den
  2+1 daireleri   259.000 TL’den
  3+1 daireler  460.000 TL’den başlıyor.

MİLLİYET

Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. İletişim İçin Yazın: emeklilikuzman@gmail.com