Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. Bize danışın...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA
• En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti • SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları • Emeklilik Hesaplama • Hizmetimiz Ücretlidir.
SSK ve Bağ-kur Sorularınız İçin Yazın: 

23 Mayıs 2012 Çarşamba

Öğrenciler mezun olunca hangi sektörde çalışmak istediğinizi gerçekten biliyor musunuz?

ogrenciyken-is-dunyasindan-uzak-kalmayin
Mezun olunca hangi sektörde çalışmak istediğinizi gerçekten biliyor musunuz? 


Istanbul Business School (IBS), sektör eğitimleri vererek sizi iş dünyasına hazırlıyor. Üniversite yıllarının en önemli yılı herhalde mezun olacağınız son sınıftır… Artık endişeler iş bulma endişesi had safhaya ulaşmıştır…” Okulu bitirince ne yapacağım? Hemen iş bulabilecek miyim?” gibi sorular içinizi kemirir durur.
Üstelik okulda öğrenilen bilgilerin iş hayatıyla paralel olup olmadığıyla ilgili de kafanızdaki soru işaretleri giderek büyür… Öğrencilikten iş hayatına geçişte ‘sudan çıkmış balığa dönmemek’ için özellikle üniversitenin son yıllarında çalışmak istediğiniz sektörle tanışmak, sektördeki yetkili kişilerle iletişim kurmak büyük önem taşır.
İşte bu amaçla yola çıkan Istanbul Business School (IBS), sizleri henüz mezun olmadan iş dünyasına hazırlıyor. IBS insan kaynakları, finans, satış yönetimi, pazarlama, kurumsal iletişim gibi alanlarda temel ve sonrasında ileri düzeyde eğitim veren Youth Republic iştiraki bir okul… Okulda ayrıca ilaç ve GSM sektöründe çalışmak isteyenler için de eğitimler var… Eğitimciler ise iş dünyasının aktif profesyonelleri.
İş dünyasına yumuşak geçiş
Araştırmalar yeni işlerin yarısından fazlasının kişisel ilişkiler yoluyla bulunduğunu gösteriyor. İstanbul Business School’a gelen gençlerin sadece sektörle ilgili güncel, birinci elden bilgiler edinmekle kalmadığını, aynı zamanda kariyer basamaklarını tırmanırken ihtiyaç duyacağınız kişisel bağlantıları kurma fırsatı da bulduğunu vurgulayan IBS Genel Müdürü Yeliz Kum, alınan eğitimlerde okulda öğrendiğiniz teorik bilgilerin pratikte nasıl işlediğini görme şansı da yakalayacağınızı söylüyor. “Okulda öğrendiklerinizin gerçek iş dünyasıyla bu şekilde bağlantısını kurmak, hem dersleriniz konusunda motive edecek hem de okul süresince staj yapma konusunda da sizi cesaretlendirecek” diyen Kum, bunun yanı sıra okulu bitirdikten hemen sonra hatta belki mezun olmanıza yakın kafanızda işle ilgili net düşünceler oluşacağına dikkat çekiyor. Bu şekilde okul yaşamından iş yaşamına daha yumuşak bir geçiş yapma imkanınız olacak.
Kum’a göre IBS’deki mikro programlarıyla farkındalık kazanırken, sertifika programlarıyla çalışmak istediğiniz alanla ilgili bilgi ve tecrübe edinebileceksiniz. Sektör eğitimleri ise donanımlarınızı artırıp iş dünyasına çok daha hazır hale gelmenizi sağlayacak.
Eğitimciler aktif profesyoneller
Aslında bu eğitimlerin sizlere sağlayacağı en önemli fayda, çalışmak istediğiniz sektörün profesyonelleriyle tanışma imkanı yakalayabilecek olmanız… İş bulma sürecinde, eğitim sırasında kurduğunuz bu bağlantılar işinize yarayabilir.
IBS’ten eğitim aldıktan sonra kapıdan pratik sektörel bilgiler, önemli profesyonel bağlantılar ve bunların size kazandırdığı özgüvenle iş hayatına başlıyor olmanızın büyük avantaj olduğunu söylüyor Yeliz Kum.
IBS bünyesindeki bütün eğitim programları deneyimli program direktörleri ve profesyonel yöneticiler tarafından hazırlanıyor ve eğitimler de kendi alanlarında en iyisi olan profesyoneller tarafından veriliyor. Programların her birinde iş dünyasının seçkin kuruluşlarından üst düzey yöneticiler bütün bir eğitim boyunca yanınızda oluyor ve sizlerle ilgileniyor.
“Eğitmen kadrosunun bu kadar prestijli profesyonellerden oluşması, IBS öğrencilerinin eğitim alırken önemli iş bağlantıları kurmaları anlamına da geliyor” diyen Kum, fırsatları iyi değerlendirdiğiniz takdirde eğitmenin üst düzey yönetici olduğu şirkette staj yapma imkanınızın da olduğunu vurguluyor. Eğitimlerle ilgili ayrıntılı bilgiyi www.ibsturkiye.com ve www.facebook.com/ibsturkiye adreslerinden alabilirsiniz.
IBS’te reklamcılık eğitimi aldıktan sonra DDB& Co’da staj yapma imkanı yakalayan Emel Aydınlı deneyimini şöyle anlatıyor: “Okulun son üç ayında sadece bu eğitimi almak için Eskişehir’den İstanbul’a yaklaşık altı saat yolculuk yaptım. Sonuçta çektiğim bütün sıkıntılara değdi. Aldığım eğitim reklamcılık alanında bildiklerimi pekiştirirken, bana yepyeni bir vizyon kattı. Sektörün önde gelen isimleriyle tanışmak için bu tür eğitimler büyük fırsat. IBS bana ilk staj kapımın anahtarını verdi.”
Kaynak: İşte İnsan

Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. İletişim İçin Yazın: emeklilikuzman@gmail.com