Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. Bize danışın...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA
• En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti • SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları • Emeklilik Hesaplama • Hizmetimiz Ücretlidir.
SSK ve Bağ-kur Sorularınız İçin Yazın: 

5 Ekim 2011 Çarşamba

Nevşehir'in Hacıbektaş ilçesinde helikopter düştüğü iddiası!

Nevşehir'in Hacıbektaş ilçesine 5 km uzaklıktaki Dedebağ mevkiinde askeri helikopterin düştüğü ihbarı üzerine kurtarma ekipleri alarma geçti.


Nevşehir Valisi Abdurrahman Savaş, Nevşehir'in Hacıbektaş ilçesinde helikopter düştüğü iddiasıyla ilgili "Herhangi bir helikopter düşmesi olayı yoktur. Olay anız yangınıdır" dedi.

Savaş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, saat 19.00 sıralarında jandarmaya Hacıbektaş'ın İlicek Köyü yakınlarında "helikopter düştüğü" şeklinde bir ihbar ulaştığını, bunun üzerine olay yerine jandarma ve itfaiye ekiplerinin sevk edildiğini bildirdi.

Bölgede bir yangın tespit edildiğini ve ekiplerin müdahalesiyle kontrol altına alındıktan sonra inceleme yapıldığı anlatan Savaş, herhangi bir helikopter enkazına rastlanmadığını, olayın anız yangınından ibaret olduğunu dile getirdi.

Savaş, ihbarı yapan köylünün anız yangını sırasında alçak uçuş yapan bir helikopterin düştüğünü sanarak ihbarda bulunduğunu anlattı.

Vali Savaş, "Herhangi bir helikopter düşmesi olayı yoktur. Olay anız yangınıdır" diye konuştu. Kaynak: STARGAZETE

Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. İletişim İçin Yazın: emeklilikuzman@gmail.com