Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. Bize danışın...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA
• En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti • SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları • Emeklilik Hesaplama • Hizmetimiz Ücretlidir.
SSK ve Bağ-kur Sorularınız İçin Yazın: 

6 Mayıs 2011 Cuma

Vergi indirimi alırsam ne zaman emekli olabilirim?

17 yılı dolduracağınız 14 Ağustos 2012 de emekli olabilirsiniz

Soru: 1973 doğumluyum. 14 Ağustos 1995 de özürlü olarak işe başladım. Yüzde 45 özürlü raporum var. Ve de 3920 güm prim ödemem bulunuyor. Vergi indirimi alırsam ne zaman emekli olabilirim? Aydınlatırsanız sevinirim.
Önder KURNAZ

Cevap: 
Vergi indirimi almanız halinde, emekli olmak için;6 Ağustos 2003 tarihi itibariyle sizin gibi 6 yıldan fazla 9 yıldan az süredir sigortalı olan 3 ncü derece engellilere tanınan 17 yıl sigortalılık süresi ve 3920 gün prim ödeme şartlarına tabi olursunuz. Prim ödemenizi yeterli olduğundan bundan sonra prim ödemeseniz de, 17 yıllık sigortalılık sürenizi dolduracağınız 14 Ağustos 2012 tarihinde emekli olabilirsiniz.


Ulusal Basında Yazan Sosyal Güvenlik Uzmanları Tarafından Cevaplanmış Sorular İçin Tıklayınız  Ekrem SARISU - POSTA

Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. İletişim İçin Yazın: emeklilikuzman@gmail.com