Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. Bize danışın...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA
• En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti • SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları • Emeklilik Hesaplama • Hizmetimiz Ücretlidir.
SSK ve Bağ-kur Sorularınız İçin Yazın: 

3 Kasım 2010 Çarşamba

Ali ÖZTÜRK Ekonomist SSK ve Bağ-kur Emeklilik Sorularınızı Yanıtlıyor - 14

  1. Emekliliği Bağ-kur'dan sonra SSK'ya geçtiği için son 1260 gün şartına takılanlar askerlik borçlanması yaparlarsa işe yarar mı? 
  2. Dayımın Şubat 1982 SSK girişi ve 3300 günü var 20 ay askerlik borçlanması yaparsa ne zaman emekli olur? 
  3. Prim günüm ve sigortalılık sürem dolu fakat emekliliğime 8 yıl var doğum borçlanması yaparsam emeklilik yaşım öne gelir mi? 
  4. Geçmişte Bağ-kura kaydı olanlar Kuruma bildirmedikleri vergi ve şirket ortaklığı kayıtlarını şimdi bildirerek yeni SGK affından yararlanabilirler mi? 
  5. Bağ-kur hiç bir meslek odası ve esnaf sicile kayıtlı olmadığım halde belge getir diyor ne yapmalıyım? 
  6. Çıkacak olan yeni SGK affından 5 yıldan fazla Bağ-kur borcu olduğu için sigortalılıkları durdurulan ve hizmetleri silinenler de yararlanacaklar mı? 
  7. Bağ-kur'a hiç kayıt olmayan eski vergi mükelleflerinin yeni SGK affıyla emekli olma şansları var mı? 
  8. Yeni vergi ve SGK affıyla bir defaya mahsus yaşını bekleyen SSK'lıları emekli yaparlar mı? 
  9. Kapanmış vergi kayıtlarına rağmen devam etmiş Bağ-kur borçlarını yeni aftan yararlanıp ödeyerek emekli olabilir miyiz? 
  10. Askerlik borçlanması bedelini toplu olarak ödemek için Ziraat bankasından para çekebilir miyiz? 

Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. İletişim İçin Yazın: emeklilikuzman@gmail.com