Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. Bize danışın...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA
• En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti • SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları • Emeklilik Hesaplama • Hizmetimiz Ücretlidir.
SSK ve Bağ-kur Sorularınız İçin Yazın: 

8 Aralık 2010 Çarşamba

Çıkacak olan yeni SGK affından 5 yıldan fazla Bağ-kur borcu olduğu için sigortalılıkları durdurulan ve hizmetleri silinenler de yararlanacaklar mı?

SORU:



Yeni Bağ-kur affından 5 yıldan fazla borcu olduğu için hizmetleri silinenler de yararlanacaklar mı?


CEVAP:


Yeni SGK affı veya gerçek ifadeyle borç yapılandırmasıyla 1 Mayıs 2008 öncesi ( 30.04.2008 itibariyle ) 5 yıl ve daha  fazla Bağ-kur borcu olduğu için sigortalılıkları durdurulanlar da yararlanabilecek.


Bu durumdaki sigortalıların silinen Bağ-kur hizmetlerini; borç yapılandırma hükümlerine göre peşin veya taksitle ödemek istemeleri halinde talepleri işleme alınacak.


Silinen Bağ-kur hizmetleri nedeniyle emekli olamayanlar borç yapılandırması ile bu hizmetlerini tekrar canlandırabilirler.



Ali ÖZTÜRK Ekonomist
SSK ve Bağ-kur Emeklilik Sorularınızı Yanıtlıyor

Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. İletişim İçin Yazın: emeklilikuzman@gmail.com