Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. Bize danışın...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA
• En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti • SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları • Emeklilik Hesaplama • Hizmetimiz Ücretlidir.
SSK ve Bağ-kur Sorularınız İçin Yazın: 

4 Şubat 2016 Perşembe

Babam nasıl ve ne zaman emekli olur?

Babanız toplam primini 3600 güne tamamlayacağı tarihte emekli olabilir


Soru: Babam 1955 doğumlu.  1979’da ilk SSK girişi 20 ay askerlik borçlanması yatırdık.  Toplamda 2300 günü var. Ayrıca 300 gün yurtdışı var. Onu hesaplayıp yatırmadık. Babam nasıl ve ne zaman emekli olur?
Necmettin ÇELİKEL
Cevap:  Babanız yaş haddinden emekli olmak için; 15 yıl sigortalılık süresi, 3600 gün prim ödeme ve 60 yaş şartlarına tabi.  300 gün yurtdışı çalışma süresini borçlanıp, ayrıca da 1000 gün daha prim ödeyerek toplam primini 3600 güne tamamlayacağı tarihte emekli olabilir.
Ekrem SARISU - POSTA

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA


Ali ÖZTÜRK Ekonomist
SGK Sorularınız İçin Yazın:

SSK ve Bağ-kur Emeklilik Hesaplama

En erken nasıl emekli olacağınızı öğrenmek ister misiniz?

Emeklilik durumunuz hakkında merak ettiğiniz soruları emeklilikuzman@gmail.com adresine gönderebilirsiniz!

Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. İletişim İçin Yazın: emeklilikuzman@gmail.com