Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. Bize danışın...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA
• En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti • SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları • Emeklilik Hesaplama • Hizmetimiz Ücretlidir.
SSK ve Bağ-kur Sorularınız İçin Yazın: 

6 Mart 2014 Perşembe

Evlilik nedeniyle işimden ayrılsam kıdem tazminatı alabilir miyim?

Sözleşmeniz devam ederken evlilik nedeniyle ayrılmanız gerek

Soru: Özel bir kolejde altı yıldan beri İngilizce öğretmeni olarak görev yapmaktayım. Yıllık sözleşmeyle çalıştırılıyoruz. Sözleşmelerimiz her yıl yenileniyor.  Evleneceğim. Acaba evlilik nedeniyle işimden ayrılsam kıdem tazminatı alabilir miyim?

BİLLUR

Cevap: Özel Öğretim Kurumları Kanunu kapsamında, belirli süreli iş sözleşmesine göre çalıştırıldığınızdan, iş sözleşmesinin sona ermesinde kıdem tazminatı alma hakkınız yok. Ancak iş sözleşmeniz devam ederken, evlilik nedeniyle(nikâh tarihinden itibaren bir yıl içinde) işinizden ayrılmanız halinde, kıdem tazminatı alabilirsiniz.

Ekrem SARISU - POSTA


--
SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK İŞLEMLERİ

Emeklilik Tarihinizi Hesaplatmak için tıklayın
SGK Hizmet Birleştirme İşlemleri hakkında bilgi için tıklayın
SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvurularınız için tıklayın
Bağ-kur Hizmet ve Prim Borcu Sorunlarınız için tıklayın
Askerlik Borçlanmasıyla Erken Emeklilik Hesabı için tıklayın
Çözemediğiniz Her Türlü SSK ve Bağ-kur Sorunları için 
tıklayın

Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. İletişim İçin Yazın: emeklilikuzman@gmail.com