Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. Bize danışın...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA
• En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti • SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları • Emeklilik Hesaplama • Hizmetimiz Ücretlidir.
SSK ve Bağ-kur Sorularınız İçin Yazın: 

6 Mart 2014 Perşembe

20 ay askerliğime ait prim borcumu ödedim ne zaman emekli olabilirim?

Primi 5375 güne tamamlayacağınız tarihte emekli olabilirsiniz

Soru: 1962 doğumluyum. SGK girişim 1 Temmuz 1989 da olup 2657 gün prim ödemem var. 1982-1984 yılları arasında yapmış olduğum 20 ay askerliğime ait prim borcumu da ödedim. Ne zaman emekli olabilirim?

 Burhan KABATAŞ

Cevap:  Başlangıçtan önce yaptığınızdan, askerlik borçlanması sigorta başlangıç tarihinizi 20 ay geri götürerek emekli olmak için; 25 yıl sigortalılık süresi, 5375 gün prim ödeme ve 50 yaş şartlarına tabi olmanızı sağlıyor. 2118 gün daha prim ödeyerek askerlik borçlanması dâhil 3257 gün olan priminizi 5375 güne tamamlayacağınız tarihte emekli olabilirsiniz.

Ayrıca 343 gün daha prim ödeyerek toplam priminizi 3600 güne tamamlamanız şartıyla, 2022 de  60 yaşınızı dolduracağınız tarihte emekli olmanız da mümkün.

Ekrem SARISU - POSTA

--
SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK İŞLEMLERİ

Emeklilik Tarihinizi Hesaplatmak için tıklayın
SGK Hizmet Birleştirme İşlemleri hakkında bilgi için tıklayın
SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvurularınız için tıklayın
Bağ-kur Hizmet ve Prim Borcu Sorunlarınız için tıklayın
Askerlik Borçlanmasıyla Erken Emeklilik Hesabı için tıklayın
Çözemediğiniz Her Türlü SSK ve Bağ-kur Sorunları için 
tıklayın

Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. İletişim İçin Yazın: emeklilikuzman@gmail.com