Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. Bize danışın...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA
• En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti • SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları • Emeklilik Hesaplama • Hizmetimiz Ücretlidir.
SSK ve Bağ-kur Sorularınız İçin Yazın: 

25 Eylül 2012 Salı

Şişli'de göçük paniği


Şişli'de göçük paniği


Şişli'de bir inşaatta meydana gelen göçükte toprak altında kalan işçiyi kurtarma çalışmaları devam ediyor. İşçilerden biri ise hafif yaralı olarak kurtuldu.


Olay, Şişli Merkez Mahallesi Darülaceze Caddesi Nadide Sokak'ta saat 09.30 sıralarında meydana geldi. Yapımı devam eden inşaatta işçilerin çalıştığı sırada toprak kayması oldu. Bazı inşaat işçileri toprağın altında kaldı. Arkadaşlarının toprak altında kaldığını gören işçiler hemen itfaiye ve polisten yardım istedi.

İşçiler, toprak altındaki bir işçiye hafif yaralı olarak kurtardı. Göçük altında kalan işçiyi kurtarmak içinse zamana karşı yarış başladı. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri kurtarma çalışmalarına başladı. Polis, çevrede güvenlik önlemi alırken, sağlık ekipleri de olay yedinde hazır bekledi. Arkadaşları toprak altında kalan işçiler ise gözyaşlarına boğuldu. Kurtarma çalışmalarını evinin balkonundan izleyen bir kadın da işçinin sağ olarak kurtulması için ağlayarak dua etti. Kurtarma ekiplerinin toprak altındaki işçiyi çıkartmak için yürüttüğü çalışmalar sürüyor.

MİLLİYET

Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. İletişim İçin Yazın: emeklilikuzman@gmail.com