Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. Bize danışın...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA
• En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti • SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları • Emeklilik Hesaplama • Hizmetimiz Ücretlidir.
SSK ve Bağ-kur Sorularınız İçin Yazın: 

20 Haziran 2012 Çarşamba

3600 güne karşılık Kıdem tazminatı alanların 5600 günü doldurduklarında tekrardan kıdem tazminatı hakkı var mıdır?

Kıdem tazminatından daha önce alınan tazminat düşülür

Soru: Kıdem tazminatı alan 3600 güne karşılık tekrardan emeklilik primi 5600 gün dolduranlar kıdem tazminatı hakkı var mıdır? Emeklilik gün sayım doldu. İşyerinden de memnun değilim. Şartları düşük çıkmayı düşünüyorum.


Serkan ÜNALDI

Cevap: 15 yıl sigortalılık süresi ve 3600 gün prim ödemeyle işinden kıdem tazminatını alarak ayrılanlardan, daha sonra sigortalı çalışmaya devam edenler, emekli olurken en son çalıştıkları işyerindeki çalışma sürelerine ilişkin kıdem tazminatlarını alabilirler. Ancak, 3600 günle kıdem tazminatı alarak ayrıldıktan sonra tekrar aynı işyerinde işe başlayarak, çalışıp emekli olmuşlarsa, tüm çalışma süresi için hesaplanan emekli ikramiyesinden, daha önce aldığı emekli ikramiyesi düşülür ve kalanı ödenir.

Ekrem SARISU - POSTA

Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. İletişim İçin Yazın: emeklilikuzman@gmail.com