Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. Bize danışın...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA
• En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti • SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları • Emeklilik Hesaplama • Hizmetimiz Ücretlidir.
SSK ve Bağ-kur Sorularınız İçin Yazın: 

1 Şubat 2012 Çarşamba

Çift aylık alma hakkına sahip olanlar hk.

Çift aylık mümkün

Soru: Sadettin Bey babam 21 Kasım 2011 tarihinde vefat etti. Babamın Emekli Sandığı'ndan almış olduğu emekli aylığı anneme bağlandı. Bir yakınımız, annemin vefat etmiş babasından Bağ-Kur emekli maaşını da alabileceğini söyledi. Yani annem hem kocasından dolayı dul maaşı hem de babasından dolayı yetim maaşını aynı anda alabilir mi? Alabiliyorsa ne oranda alabilir?


Ender B.

Cevap: Ender Bey, anneniz hem babasından yetim aylığı hem de kocasından dul aylığı alabilir. Yalnız bu herkes için geçerli bir durum değildir. Annenizin babası Emekli Sandığı emeklisi olduğu için iki aylığı bir arada alabilir. Alacağı aylıkların tutarı ve oranı, diğer bazı şartlara bağlı olduğundan, oran belirtmem doğru olmaz.

Sadettin Orhan - BUGÜN

Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. İletişim İçin Yazın: emeklilikuzman@gmail.com