Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. Bize danışın...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA
• En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti • SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları • Emeklilik Hesaplama • Hizmetimiz Ücretlidir.
SSK ve Bağ-kur Sorularınız İçin Yazın: 

1 Şubat 2012 Çarşamba

2022 Sayılı Kanun kapsamında aylık alan vatandaşların GSS durumu hk.

2022 aylığı alanların GSS'si

Yaklaşık 1 milyon 350 bin vatandaş, 2022 Sayılı Kanun kapsamında aylık alıyor.


Bunlar 65 yaşını doldurmuş sosyal güvencesiz vatandaşlar ile özürlü, ağır özürlü ve özürlü yakınlarından oluşuyor. 1 Ocak 2012 itibariyle gelir testi ve zorunlu Genel Sağlık Sigortası (GSS) sürecinin başlamasıyla birlikte bu vatandaşlarımızdan da sıkça soru alıyoruz.

En sık sorulan soru ise "Ben de gelir testine başvuracak mıyım?" Hemen belirtelim ki bu kişiler zaten SGK tarafından GSS'li olarak tescil edildiler. Bu kanun kapsamında aylık almaya devam ettikçe de devlet bütçesinden sağlık yardımı almaya devam edecekler.

Ne zaman aylıkları kesilirse, o zaman bir ay içinde sosyal yardımlaşma vakıflarına gelir testine başvuracaklar. Dolayısıyla şu an için 1 milyon 350 bin vatandaşımızın yapacağı herhangi bir işlem bulunmuyor.

Sadettin Orhan - BUGÜN

Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. İletişim İçin Yazın: emeklilikuzman@gmail.com