Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. Bize danışın...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA
• En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti • SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları • Emeklilik Hesaplama • Hizmetimiz Ücretlidir.
SSK ve Bağ-kur Sorularınız İçin Yazın: 

5 Ocak 2012 Perşembe

Maaşına zam alamayanlar hk.

Zam alamayanlar dikkat!

Bir apartmanda sözde güvenlik görevlisiyim ama apartmanın güvenlik şubesine kaydı yok. Benim sertifikam var, 800+120.50 TL yemek haklarıyla çalışıyoruz. İşveren 3 senedir zam vermiyor, sigortamı düşük gösteriyor. Ne yapabilirim?


CEVAP:

İş sözleşmenizde her yıl yapılacak zam oranı belirtilmiş ise ve işveren bunu uygulamıyorsa mahkemeye başvurarak bu zammı talep etme hakkınız vardır. Ancak sözleşmenizde herhangi bir zam oranı belirtilmemiş ise ve ücretinizde asgari ücretin altında değilse ayrıca bir zam talep etme hakkınız bulunmamaktadır. Asgari geçim indiriminiz ödenmiyor ise Maliye Bakanlığı'na şikayet edebilirsiniz.

Sigortanız düşük gösteriliyorsa bununla ilgili olarak da Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürlüğü'ne şikayet dilekçesi verebilirsiniz.

ALİ ŞERBETÇİ - TAKVİM

Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. İletişim İçin Yazın: emeklilikuzman@gmail.com