Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. Bize danışın...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA
• En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti • SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları • Emeklilik Hesaplama • Hizmetimiz Ücretlidir.
SSK ve Bağ-kur Sorularınız İçin Yazın: 

5 Ocak 2012 Perşembe

18 yaşından önce Almanya'da geçen süreler için yurtdışı borçlanması imkanının olmaması hk.

18 yaşın altı borçlanılamıyor

Soru: Sadettin Bey, annem 1972 yılında 15 yaşında mahkeme kararıyla evlenmiş ve bir hafta sonra babamla Almanya'ya gitmiş. Üç sene Almanya'da kalmış ve Türkiye'ye dönüş yapmışlar. Almanya'da geçen üç seneyi borçlanabilir mi? Bunun için ne yapmamız gerekiyor?


Hanife Hacıoğlu

Cevap: Hanife Hanım, yurtdışında geçen sürelerden sadece 18 yaşın üzerindeki süreler borçlanılabiliyor. Anneniz 18 yaşından önce Almanya'da bulunduğu için bu süreleri yurtdışı hizmet olarak borçlanması mümkün değil.

Sadettin ORHAN - BUGÜN

Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. İletişim İçin Yazın: emeklilikuzman@gmail.com