Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. Bize danışın...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA
• En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti • SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları • Emeklilik Hesaplama • Hizmetimiz Ücretlidir.
SSK ve Bağ-kur Sorularınız İçin Yazın: 

5 Ocak 2012 Perşembe

1990 sigorta girişli işçinin emekliliği hk.

1990 girişli işçinin emekliliği


Okurumuz Ayhan Akbaş “21.05.1965 doğumluyum. SGK başlangıcım 1 Şubat 1990 olup, 1.871 gün primim var. Ne zaman emekli olurum? Ne kadar prim günüm olması gerekir?” diyor.


Okurumuz ilk defa 1 Şubat 1990 tarihinde sigortalı olduğundan dolayı, 52 yaşını ve 5225 prim gün sayısını doldurmak suretiyle emekli olabilecek. Eksik günlerini bir işyerinde çalışarak tamamlayabilir. Ayrıca askerlik süresini de borçlanarak prim gün sayısını artırabilir.

Dr. Resul KURT - STAR

Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. İletişim İçin Yazın: emeklilikuzman@gmail.com