Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. Bize danışın...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA
• En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti • SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları • Emeklilik Hesaplama • Hizmetimiz Ücretlidir.
SSK ve Bağ-kur Sorularınız İçin Yazın: 

14 Aralık 2011 Çarşamba

İki aylıktan yüksek olanı tercih etme hk.

Eşiniz ve babanızdan bağlanacak aylıktan yüksek olanı tercih hakkınız var

Soru: Ölen beyimden, sigortadan dul maaşı alıyorum. Bağ-Kurdan emekli olan babam öldü. Babamdan yetim maaşı alabilir miyim?

Simay BÖKER

Cevap: Bağ-Kur; eşinden dolayı SSK’dan dul aylığı alana, babasından dolayı yetim aylığı bağlamaz. Ancak, iki aylıktan yüksek olanı tercih etme hakkınız var. Babanızdan bağlanacak aylığın tutarını öğrenin. Dul aylığınızdan yüksekse babanızdan aylık bağlanmasını talep edin. Muhtemelen eşinizden aldığınız aylık yüksek olduğundan, eşinizden aylık almaya devam edeceksiniz.

Ekrem SARISU - Posta

Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. İletişim İçin Yazın: emeklilikuzman@gmail.com