Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. Bize danışın...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA
• En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti • SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları • Emeklilik Hesaplama • Hizmetimiz Ücretlidir.
SSK ve Bağ-kur Sorularınız İçin Yazın: 

16 Şubat 2011 Çarşamba

Yüzde 50 vergi indiriminden faydalanmaktayım ne zaman emekli olabilirim?

Özürlü hakkıyla 20 yılı dolduracağınız tarihte emekli olabilirsiniz

Soru: 6 Kasım 1979 doğumluyum. Özürlü kadrosunda 1 Şubat 2006 SSK ya başlangıcım yapıldı. O tarihten beri tam olarak sigortam yattı.  Yüzde 50 vergi indiriminden faydalanmaktayım. Ne zaman emekli olabilirim? Şuan hala çalışmaktayım.

Özgür SADIÇ
Cevap: Sizin gibi ilk defa 6 Ağustos 2003 tarihinden itibaren sigortalı olan, vergi indirim hakkı almış 3 ncü derece özürlüler, emekli olmak için; 20 yıl sigortalık süresi ve 4400 gün prim ödeme şartlarına tabi. Toplam 4400 gün prim ödemiş olmak şartıyla, 20 yıllık sigortalılık sürenizi dolduracağınız 1 Şubat 2026 tarihinde emekli olabilirsiniz.


Ekrem SARISU - POSTA

Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. İletişim İçin Yazın: emeklilikuzman@gmail.com