Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. Bize danışın...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA
• En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti • SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları • Emeklilik Hesaplama • Hizmetimiz Ücretlidir.
SSK ve Bağ-kur Sorularınız İçin Yazın: 

16 Şubat 2011 Çarşamba

Askerlik dâhil toplam 5667 gün prim ödemem var kaç yaşında emekli olacağım?

Prim ödemeniz yeterli 52 yaşın dolmasını beklemek durumundasınız


Soru: 15 Ağustos 1972 doğumluyum. SSK başlangıcım 1993 dür. SSK başlangıç tarihimden önce 15 ay askerlik yaptım. Ve askerlik süremi de SSK ya borçlanarak bedelini ödedim. Askerlik dâhil toplam 5667 gün prim ödemem var. Kaç yaşında emekli olacağım? Bilgilendirirseniz sevinirim.

A.ÖZBİLGİN/ÇORUM
Cevap: Askerlik borçlanması sigorta başlangıç tarihinizi 15 ay geri götürerek emekli olmak için; 25 yıl sigortalılık süresi, 5525 gün prim ödeme 52 yaş şartlarına tabi olmanızı sağlıyor.  Prim ödemeniz yeterli olduğundan bundan sonra prim ödemesiniz de, 52 yaşınızı dolduracağınız 15 Ağustos 2024 tarihinde emekli olabilirsiniz.


Ekrem SARISU - POSTA

Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. İletişim İçin Yazın: emeklilikuzman@gmail.com