Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. Bize danışın...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA
• En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti • SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları • Emeklilik Hesaplama • Hizmetimiz Ücretlidir.
SSK ve Bağ-kur Sorularınız İçin Yazın: 

25 Şubat 2011 Cuma

Kanunun yürürlük tarihinden önce kız çocukları işe giriş tarihine veya evlilik tarihine kadar bakmakla yükümlü olunan kişi olarak sağlık yardımı alabiliyorlardı Yasa ile son durum nedir?

Kanunun yürürlük tarihinden önce kız çocukları işe giriş tarihine veya evlilik tarihine kadar bakmakla yükümlü olunan kişi olarak sağlık yardımı alabiliyorlardı. Yasa ile son durum nedir?

Kanunun yürürlüğe girdiği tarihte bakmakla yükümlü olarak sağlık yardımlarından yararlanan kız çocukları, durumlarında değişiklik oluncaya kadar (işe girme, evlenme) bakmakla yükümlü sıfatı ile tedavi yardımlarından yararlanmaya devam edeceklerdir.


GSS Genel Sağlık Sigortası Hakkında Yanıtlanmış Tüm Sorular İçin Tıklayınız Kaynak: SGK

Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. İletişim İçin Yazın: emeklilikuzman@gmail.com