Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. Bize danışın...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA
• En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti • SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları • Emeklilik Hesaplama • Hizmetimiz Ücretlidir.
SSK ve Bağ-kur Sorularınız İçin Yazın: 

8 Ekim 2014 Çarşamba

Torba kanuna göre matrah artırıp bir miktar vergi ödeyerek vergi incelemesinden muaf olmamız mümkün mü?

Torba Kanun matrah artırımı getirmedi
Soru: Torba kanuna göre matrah artırıp, bir miktar vergi ödeyerek vergi incelemesinden muaf olmamız mümkün mü? Mümkünse ne gibi işlem yapmamız lazım?
HAYRULLAH/AFYON
Cevap:  Bugüne kadar çıkartılan torba kanunlarda matrah artırımı vardı. geçmişe yönelik 5 yıllık zamanaşımı süresi içinde vergi matrahını belli oranda artırıp belirlenen oranda vergi ödeyenler belirttiğiniz gibi vergi incelemesinden kurtuluyorlardı. Fakat 11 Eylül 2014’de yürürlüğe konan 6552 sayılı Torba yasa maalesef matrah artırımı getirmedi. Torba kanun kapsamında matrah artırımında bulunarak vergi incelemesi dışında kalamazsınız. 
Ekrem SARISU - POSTA

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA



Ali ÖZTÜRK Ekonomist
SGK Sorularınız İçin Yazın:

SSK ve Bağ-kur Emeklilik Hesaplama

En erken nasıl emekli olacağınızı öğrenmek ister misiniz?

Emeklilik durumunuz hakkında merak ettiğiniz tüm sorularınızı emeklilikuzman@gmail.com adresine gönderiniz. 

Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. İletişim İçin Yazın: emeklilikuzman@gmail.com