Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. Bize danışın...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA
• En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti • SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları • Emeklilik Hesaplama • Hizmetimiz Ücretlidir.
SSK ve Bağ-kur Sorularınız İçin Yazın: 

18 Mayıs 2013 Cumartesi

Yaşının dolmasını bekleyenlere emeklilik için bir çözüm yok mu?

Şimdilik yaşınızın dolmasını beklemekten başka yapacağınız bir şey yok

1966 doğumlu ve 1986 sigorta girişliyim. Yaklaşık 7000 gün çalışmışlığım var. Uzun zamandır işsizim. Özel şirketlerde çalıştığım için yaştan dolayı iş bulamıyorum. Emeklilik için bir çözüm yok mu? 

Bayram Karaaslan

Emeklilik için yaşınızın dolmasını beklemekten başka yapılabilecek bir şey maalesef yok. Ancak yılan hikâyesine dönen, yaş dışındaki şartları sağlamış olup, emeklilik için yaşının dolmasını bekleyenlerin erken emekliliği ile ilgili yasa çıkarsa emekliliğiniz söz konusu olabilir.

Sezgin ÖZCAN - SÖZCÜ

--
AŞAĞIDAKİ KONU BAŞLIKLARI İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:

Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. İletişim İçin Yazın: emeklilikuzman@gmail.com