Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. Bize danışın...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA
• En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti • SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları • Emeklilik Hesaplama • Hizmetimiz Ücretlidir.
SSK ve Bağ-kur Sorularınız İçin Yazın: 

18 Mayıs 2013 Cumartesi

Engelli hakkıyla nasıl erken olabilirim?

Vergi indirim hakkı alıp emekli olabilirsiniz
Soru: 1 Mayıs 1974 doğumluyum. 10 Ağustos 1995 Tarihinde eski adıyla iş ve işçi bulmadan yüzde 40 sürekli raporlu olarak işe başladım. Ve sürekli çalışmaktayım. Ne zaman emekli olabilirim? Bilgilendirirseniz sevinirim.

Melen DEMİR

Cevap: Vergi indirimi alıp almadığınızı bildirmemişsiniz. Engelli hakkıyla erken emekli olabilmek için vergi indirim hakkı almanız gerek. Vergi indirimi alırsanız emekli olmak için; 6 Ağustos 2003 tarihi itibariyle sizin gibi 6 yıldan fazla 9 yıldan az süredir sigortalı olan engellilere tanınan 17 yıl sigortalılık süresi ve 3920 gün prim ödeme şartlarına tabi olursunuz. Ve aranan şartları sağladığından istediğiniz zaman emekli olabilirsiniz.

Ekrem SARISU - POSTA

Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. İletişim İçin Yazın: emeklilikuzman@gmail.com