Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. Bize danışın...

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA
• En Erken Nereden ve Nasıl Emekli Olacağınızın Tespiti • SSK ve Bağ-kur Emeklilik Başvuruları • Emeklilik Hesaplama • Hizmetimiz Ücretlidir.
SSK ve Bağ-kur Sorularınız İçin Yazın: 

5 Mart 2013 Salı

Tezgahtarlar için ayrı bir kanun çıkacak mı? - ÖZEL KANUN ÇALIŞMASI VAR MI?


Tezgahtarlar için yasa çıkacak mı?

Soru: Tezgahtarlar için ayrı bir kanun düşünülüyor mu? M. Hisarcı

Cevap: Tezgahtarların çalışma koşullarını düzenleyen 4857 sayılı İş Kanunu var. Tezgahtarlar için kamuoyuna yansımış özel bir kanun çalışması bulunmuyor.

Arif Temir - Güneş
--
AŞAĞIDAKİ KONU BAŞLIKLARI İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
  1. Emekli olduktan sonra çalışabilir miyim? - Çalışırsam emekli maaşımda kesinti olur mu? - ENGELLİ HAKKIYLA EMEKLİ OLDUKTAN SONRA ÇALIŞANLARIN DURUMU!
  2. 15 yıl ve 3600 gün şartlarını doldurmadığım için tazminatımı alıp işten çıkamıyorum - Askerlik ödemesini yaparsam kıdem tazminatı almam için eksik olan yılımı tamamlama konusunda bana faydası olur mu? - ASKERLİK BORÇLANMASI YAPARAK 15 YIL 3600 GÜNDEN KIDEM TAZMİNATINA HAK KAZANMA!
  3. Askerlik borçlanmamı ödersem kaç yaşında emekli olurum? - Ödemezsem kaç yaşında emekli olurum? - ASKERLİK BORÇLANMASININ EMEKLİLİK YAŞINA OLAN ETKİSİNİN TESPİTİ!
  4. 1965 doğumlu bayanım - 1995 tarihli SSK girişim var - Ne zaman emekli olabilirim? - 58 YAŞINDA 3600 GÜNDEN EMEKLİLİK!
  5. 69 gün Bağ-Kur hizmetim var - 20.05.1991 tarihinden itibaren sigortalı çalışıyorum - Ne zaman emekli olabilirim? - SGK EMEKLİLİK HESAPLAMA!
  6. 05.01.1993 tarihinde bir Kamu kurumunda memur olarak göreve başladım - Ayrıca 01.12.1990 tarihinde Yedek Subay olarak askerliğe başladım 31.03.1992 tarihinde tezkere aldım - Ne zaman emekli olurum? - MEMUR EMEKLİLİK HESAPLAMA!
  7. 10.07.1989 tarihli SSK girişim var - 1986/1988 yıllarında 18 ay askerlik yaptım - Askerlik borçlanmasını yaparsam ne zaman emekli olabilirim? - ASKERLİK BORÇLANMASININ EMEKLİLİK YAŞINA ETKİSİ!
  8. Askerlik borçlanması yaparsam ne zaman emekli olurum? - Ayrıca askerlik borçlanmasının bana ne gibi faydası olur? - ASKERLİK BORÇLANMASIYLA 1 YIL ERKEN EMEKLİLİK!
  9. 2013 yılında daha az otomobil vergisi ödemek ister misiniz? - Otomobil, cip, kaptıkaçtı, arazi taşıtı ve benzeri taşıt sahipleri okusun - ÖDEDİĞİNİZ ESKİ VERGİLERİ NASIL GERİ ALABİLİRSİNİZ?
  10. Memur maaşlarına Ocak 2013 itibariyle yüzde kaç zam yapılacak? - MEMURA ENFLASYON ZAMMI!
  11. İntibak yasasıyla neden benim emekli aylığım 124 lira artarken arkadaşımın aylığı 200 lira artıyor? - Acaba bir yanlışlık mı var? - EMEKLİLERE VERİLEN İNTİBAK ZAMMINDAKİ FARKLAR NEREDEN KAYNAKLANIYOR?
  12. Bağ-Kur prim borcundan kurtulmak mümkün mü? - ESNAF BAĞ-KUR PRİM BORÇLARI!
  13. SSK ilk işe başlama tarihim 1988 olup askerliğimi 1985 yılında 18 ay yaptım - Borçlanırsam ne zaman emekli olabilirim? - ASKERLİK BORÇLANMASIYLA ERKEN EMEKLİLİK!
  14. İnternetten SSK günlerime baktığımda girişim 1996 yılından itibaren gözüküyor acaba ben ne zaman emekli olurum? - EMEKLİLİK TARİHİNİ TEYİT ETTİRMEK!
  15. Vergi indirimiyle emeklilikte maaş hesaplanması nasıl yapılıyor? - ENGELLİ HAKKIYLA EMEKLİLİK!
  16. Bağ-Kur başlangıç tarihim 1 Nisan 2003 acaba kaç yaşında ve kaç günle emekli olabilirim? - 9000 GÜNDEN EMEKLİLİK!
  17. Emeklilik tarihinize 1 yıl kala hizmet birleştirme başvurusu yapma - SSK VE BAĞ-KUR HİZMET BİRLEŞTİRME İŞLEMLERİ!
  18. 15 yıl 3600 gün yasasına göre kıdem tazminatımı alıp işten çıkma hakkım var mı? - KIDEM TAZMİNATINDA ÇOK ÖNEMLİ AYRINTI!
  19. Emeklilikte hangi yaş grubuna tabiyim? - Hangi tarihte emekli olabilirim? - SSK EMEKLİLİK HESAPLAMA!
  20. Emeklilik için günüm dolu olduğu halde prim yatırmaya devam etmem emekli maaşını etkiler mi? - Askerlik borçlanması yapsam erken emekli olabilir miyim? - Bu maaşı etkiler mi? - ASGARİDEN SGK PRİMİ YATIRANLARIN DİKKATİNE!
  21. Emekli olabilmek için yaşı geçmiş olup primler yetersiz kalmaktadır - Bu durumda çok seneler geçmeden nasıl emekliliğe hak kazanır? - Ne yapmamız gerekir? - 3600 GÜNDEN EMEKLİLİK!
  22. 14 yaşımdan beri kronik bir rahatsızlığım bulunmakta - 1950 gün primim var - Bu şartlarla en erken ne zaman emekli olabilirim? - VERGİ İNDİRİM HAKKI ALARAK EMEKLİLİK!
  23. Yaşımı büyütsem emekli olabilir miyim? - SİGORTALI BAŞLANGICINDAN SONRA MAHKEME KARARIYLA YAŞINI BÜYÜTENLERİN EMEKLİLİK DURUMU NEDİR?
  24. Emeklilikte En Çok Merak Edilenler - HANGİ KURUMDAN EMEKLİ OLMAK DAHA KOLAY? - Şükrü KIZILOT yazdı!
  25. Net Asgari Ücret Kaç Liraya Yükseldi? - 2013 BRÜT VE NET ASGARİ ÜCRET RAKAMLARINI ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYINIZ!
  26. 1978 senesinden SSK girişim var - Ne zaman emekli olurum? - Ne kadar emekli maaşı alırım? - 44 YAŞINDA 5000 GÜNDEN EMEKLİLİK!
  27. Ne zaman emekli olabilirim, askerlik borçlanması yapmam gerekiyor mu, gerekiyorsa, ne kadar öderim? - ASKERLİK BORÇLANMASIYLA ERKEN EMEKLİLİK!
  28. 3600 günle ne zaman emekli olabilirim? - SSK YAŞTAN EMEKLİLİK HESAPLAMA!
  29. 1986 tarihli Sigorta girişim var - 1989/1990 yıllarında 18 ay askerlik yaptım - Askerliğimi borçlanmam gerekir mi? - KİMLERİN ASKERLİK BORÇLANMASI EMEKLİLİKTE İŞE YARAMAZ?
  30. Net Asgari Ücret Kaç Liraya Yükseldi? - 2013 BRÜT VE NET ASGARİ ÜCRET RAKAMLARINI ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYINIZ!
  31. Emekli aylığı bağlanırken hangi durumda son 7 yıl hesabı yapılmaz? - MALULEN EMEKLİLİK TALEBİNDE BULUNMADAN ÖNCE MUTLAKA OKUYUN!
  32. 2 çocuk için doğum borçlanması yaparsam yaşlılıktan veya normal ne zaman nasıl emekli olabilirim? - EMEKLİLİKTE ESKİ YASAYA TABİ OLAN BAYANLAR!
  33. İşveren asgari geçim indirimini ödemiyorsa ne yapabilirsiniz? - ASGARİ GEÇİM İNDİRİMİ ALAMAYANLAR OKUSUN!
  34. 1982 yılında çalıştığımız yerden ödenmiş sigortamız çıkmadı şimdi ne yapmamız lazım? - SSK HİZMET TESPİT DAVASINDA ZAMAN AŞIMINA DİKKAT!
  35. Ne zaman emekli olurum aydınlatırsanız sevinirim? - SSK EMEKLİLİK HESAPLAMA!
  36. Emeklinin intibak farkları hangi tarihten itibaren emekli maaşlarına yansıtılacak? - İNTİBAK ZAMMINI BEKLEYEN EMEKLİLER OKUSUN!
  37. Hangi emekli ne kadar zam alacak? - İNTİBAK YASASI!
  38. Emeklilik şartları - SİGORTA BAŞLANGIÇ TARİHİNİN ÖNEMİ - KADINLARIN DURUMU - ERKEKLERİN DURUMU - KADEMELİ EMEKLİLİK KOŞULLARINA TABİ OLANLAR - Şükrü KIZILOT yazdı!
  39. Sigortalılar lehine çıkan yeni düzenlemeler - BORÇLAR YAPILANDIRILIYOR!
  40. 1960 doğumlu babam ne zaman emekli olabilir? - EMEKLİLİK HESAPLAMA!
  41. İşe iade davası sonucunda işe başlatılmayan işçilerin bilgisine - TAZMİNAT HAKKI!
  42. Çalışan ve emeklililer için SGK Formları - 81 FORM VE DİLEKÇE ÖRNEĞİ!
  43. Askerlik Borçlanmasıyla Erken Emeklilik Durumu - SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA!
  44. Emeklilik şartlarınızı değiştirmediğinden borçlanmaya gerek yok - GEREKSİZ ASKERLİK BORÇLANMASINA DİKKAT!
  45. Emekli olan bir vatandaş çalıştığı yerde sigortalı gösterilirse emekli maaşından kesinti yapılır mı? - ÇALIŞAN EMEKLİLERİN BİLGİSİNE!
  46. 5510 sayılı kanuna göre annem hem dul aylığı hem de kendi emekli aylığını alabilecek midir? - ÇİFT EMEKLİ AYLIĞI!
  47. Borçlanma bedeline ait ödeme makbuzunu emeklilik dilekçesi verilirken mi sunmamız lazım? - SGK HİZMET BORÇLANMASI YAPANLARIN BİLGİSİNE!
  48. SSK ve Bağ-kur Emeklilik Tarihi Hesaplamaları -Yeni Emeklilik Başvuruları - SGK EMEKLİLİK DANIŞMANLIK HİZMETLERİ!
  49. Annem 2000 yılından önce babamın vefatı ile beraber malulen emekli maaşı alıyor? - İntibak yasasından yararlanacak mıyız? - DUL AYLIĞI ALANLARIN İNTİBAK DURUMU!
  50. Şu anda kendi isteğimle iş yerinden ayrılırsam kıdem tazminatı alabilir miyim? - SSK primlerim asgari ücretten yattığı için ne kadar tazminat alabilirim? - 15 YIL 3600 GÜNLE KIDEM TAZMİNATI!
  51. 15 Mayıs 1984 tarihinde SSK girişim var - Ne zaman emekli olabilirim? - SSK EMEKLİLİK HESAPLAMA!
  52. İsteğe bağlı Bağ-Kur günlerimi SSK ile birleştirsem avantajım ne olur? - SSK VE BAĞ-KUR HİZMET BİRLEŞTİRME!
  53. SSK başlangıç tarihi önemliymiş emeklilik tarihini değiştiriyormuş doğru mu? - EMEKLİLİKTE İLK İŞE GİRİŞ TARİHİNİN ÖNEMİ!
  54. Erken emeklilik için askerlik borçlanmamı yapmamın herhangi bir faydası olabilir mi? - ASKERLİK BORÇLANMASI EMEKLİLİKTE KİMLERİN İŞİNE YARAMAZ?
  55. İntibak zammınızı öğrenmek çok kolay - EMEKLİLER ALACAĞI İNTİBAK ZAMMINI NASIL ÖĞRENEBİLİR?
  56. Staj başlangıcı erken emekli eder mi? - TİCARET LİSESİ STAJ GİRİŞİ EMEKLİLİKTE SAYILIR MI?
  57. Bulgaristan günlerini borçlanarak emekli olabilir mi? - BULGARİSTAN BORÇLANMASININ ŞARTLARI!
  58. Sosyal Güvenlik Mahkemeleri nihayet kuruldu - 15 İL 18 ADLİYEDE FAALİYETE GEÇİYOR - ARTIK DAVALAR DAHA HIZLI SONUÇLANACAK!
  59. 900 günden dul ve yetim aylığı alamayanları sevindirecek Yargıtay kararı - 1 EKİM 2008 TARİHİNDEN SONRA VEFAT EDEN SİGORTALILARIN HAKSAHİPLERİ BU HABERE DİKKAT!
  60. Emekliliğime 7 sene var bu süreyi ödeme yapmadan geçirirsem eşimin Bağ-Kur'undan sağlık yardımı alabilir miyim? - ÇALIŞMAYAN ERKEK EŞİNİN ÜSTÜNDEN SAĞLIK YARDIMI ALABİLİR Mİ?
  61. Emeklilik tarihinize 1 yıl kala hizmet birleştirme başvurusu yapma - SSK VE BAĞ-KUR HİZMET BİRLEŞTİRME İŞLEMLERİ!
  62. 15 yıl 3600 gün yasasına göre kıdem tazminatımı alıp işten çıkma hakkım var mı? - KIDEM TAZMİNATINDA ÇOK ÖNEMLİ AYRINTI!
  63. Emeklilikte hangi yaş grubuna tabiyim? - Hangi tarihte emekli olabilirim? - SSK EMEKLİLİK HESAPLAMA!
  64. Bu siteye üye olun ev ve dekorasyon ürünlerindeki indirimlerden haberiniz olsun - ÜCRETSİZ KOLAY ÜYELİK!
  65. Emeklilik için günüm dolu olduğu halde prim yatırmaya devam etmem emekli maaşını etkiler mi? - Askerlik borçlanması yapsam erken emekli olabilir miyim? - Bu maaşı etkiler mi? - ASGARİDEN SGK PRİMİ YATIRANLARIN DİKKATİNE!
  66. Emekli olabilmek için yaşı geçmiş olup primler yetersiz kalmaktadır - Bu durumda çok seneler geçmeden nasıl emekliliğe hak kazanır? - Ne yapmamız gerekir? - 3600 GÜNDEN EMEKLİLİK!
  67. 14 yaşımdan beri kronik bir rahatsızlığım bulunmakta - 1950 gün primim var - Bu şartlarla en erken ne zaman emekli olabilirim? - VERGİ İNDİRİM HAKKI ALARAK EMEKLİLİK!
  68. Yaşımı büyütsem emekli olabilir miyim? - SİGORTALI BAŞLANGICINDAN SONRA MAHKEME KARARIYLA YAŞINI BÜYÜTENLERİN EMEKLİLİK DURUMU NEDİR?
  69. Emeklilikte En Çok Merak Edilenler - HANGİ KURUMDAN EMEKLİ OLMAK DAHA KOLAY? - Şükrü KIZILOT yazdı!
  70. Net Asgari Ücret Kaç Liraya Yükseldi? - 2013 BRÜT VE NET ASGARİ ÜCRET RAKAMLARINI ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYINIZ!
  71. Ne zaman emekli olabilirim, askerlik borçlanması yapmam gerekiyor mu, gerekiyorsa, ne kadar öderim? - ASKERLİK BORÇLANMASIYLA ERKEN EMEKLİLİK!
  72. 3600 günle ne zaman emekli olabilirim? - SSK YAŞTAN EMEKLİLİK HESAPLAMA!
  73. 1986 tarihli Sigorta girişim var - 1989/1990 yıllarında 18 ay askerlik yaptım - Askerliğimi borçlanmam gerekir mi? - KİMLERİN ASKERLİK BORÇLANMASI EMEKLİLİKTE İŞE YARAMAZ?
  74. Net Asgari Ücret Kaç Liraya Yükseldi? - 2013 BRÜT VE NET ASGARİ ÜCRET RAKAMLARINI ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYINIZ!
  75. Emekli aylığı bağlanırken hangi durumda son 7 yıl hesabı yapılmaz? - MALULEN EMEKLİLİK TALEBİNDE BULUNMADAN ÖNCE MUTLAKA OKUYUN!
  76. 2 çocuk için doğum borçlanması yaparsam yaşlılıktan veya normal ne zaman nasıl emekli olabilirim? - EMEKLİLİKTE ESKİ YASAYA TABİ OLAN BAYANLAR!
  77. İşveren asgari geçim indirimini ödemiyorsa ne yapabilirsiniz? - ASGARİ GEÇİM İNDİRİMİ ALAMAYANLAR OKUSUN!
  78. 1982 yılında çalıştığımız yerden ödenmiş sigortamız çıkmadı şimdi ne yapmamız lazım? - SSK HİZMET TESPİT DAVASINDA ZAMAN AŞIMINA DİKKAT!
  79. Ne zaman emekli olurum aydınlatırsanız sevinirim? - SSK EMEKLİLİK HESAPLAMA!
  80. Emeklinin intibak farkları hangi tarihten itibaren emekli maaşlarına yansıtılacak? - İNTİBAK ZAMMINI BEKLEYEN EMEKLİLER OKUSUN!
  81. Hangi emekli ne kadar zam alacak? - İNTİBAK YASASI!
  82. Emeklilik şartları - SİGORTA BAŞLANGIÇ TARİHİNİN ÖNEMİ - KADINLARIN DURUMU - ERKEKLERİN DURUMU - KADEMELİ EMEKLİLİK KOŞULLARINA TABİ OLANLAR - Şükrü KIZILOT yazdı!
  83. Sigortalılar lehine çıkan yeni düzenlemeler - BORÇLAR YAPILANDIRILIYOR!
  84. 1960 doğumlu babam ne zaman emekli olabilir? - EMEKLİLİK HESAPLAMA!
  85. İşe iade davası sonucunda işe başlatılmayan işçilerin bilgisine - TAZMİNAT HAKKI!
  86. Çalışan ve emeklililer için SGK Formları - 81 FORM VE DİLEKÇE ÖRNEĞİ!
  87. Askerlik Borçlanmasıyla Erken Emeklilik Durumu - SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİLİK HESAPLAMA!
  88. Emeklilik şartlarınızı değiştirmediğinden borçlanmaya gerek yok - GEREKSİZ ASKERLİK BORÇLANMASINA DİKKAT!
  89. Emekli olan bir vatandaş çalıştığı yerde sigortalı gösterilirse emekli maaşından kesinti yapılır mı? - ÇALIŞAN EMEKLİLERİN BİLGİSİNE!
  90. 5510 sayılı kanuna göre annem hem dul aylığı hem de kendi emekli aylığını alabilecek midir? - ÇİFT EMEKLİ AYLIĞI!
  91. Borçlanma bedeline ait ödeme makbuzunu emeklilik dilekçesi verilirken mi sunmamız lazım? - SGK HİZMET BORÇLANMASI YAPANLARIN BİLGİSİNE!
  92. Askerlik borçlanması ile ne zaman emekli olabilirim? - ASKERLİK BORÇLANMASIYLA ERKEN EMEKLİLİK!

Değerli ziyaretçi; SSK ve Bağ-kur Ücretli Emeklilik Hesaplamaları ve Emeklilik Başvuruları için Hizmet veriyoruz. Emeklilik başvurusu ciddi iştir yanlış başvuru yaparak mağdur olmayın. İletişim İçin Yazın: emeklilikuzman@gmail.com